Clubul părinţilor Heidi e un loc unde părinţii care au participat deja la un eveniment de parenting de la Academia Heidi se pot întâlni pentru a împărtăşi experienţe.

Tema următoarei întâlniri: Listening Partnership

[divider]

La următoarea întâlnire din cadrul Clubului părinţilor Heidi o vom avea invitată pe Otilia Mantelers, care va susţine un workshop de practică pentru părinţii din cadrul clubului cu tema:

Listening Partnership

Mulţi dintre noi ştim exact ce trebuie să facem pentru a avea copii fericiţi, pentru a avea o relaţie caldă şi frumoasă cu copiii noştri. Însă de multe ori ne surprindem că, deşi ştim toate instrumentele, atunci când ne depăşeşte o situaţie, ţipăm şi îi speriem pe copiii noştri.

Hand in Hand Parenting vine cu un instrument practicat de peste 25 de ani în întreaga lume, Listening Partnership pentru părinţi. Un instrument terapeutic de ascultare pe care, dacă îl programăm în rutina noastră, la fel ca şi gătitul sau spălatul vaselor, ne va îmbunătăţi cu mult munca de părinţi şi ne va ajuta să ne debarăsăm de trecutul nostru, care de multe ori stă în calea relaţiei noastre cu copiii.

În cadrul acestui atelier de practică, vom povesti despre Listening Partnership, îl vom exersa în grup şi vom avea o experienţă minunată de căldură, empatie şi refugiu. Cu un partener care ştie să intre în rol, putem descărca multe emoţii şi putem găsi răspunsuri la situaţiile care ne frământă şi care au lăsat urme în noi. Iar Otilia e minunată la practică!

Academia-Heidi-Limitele-parinte-copil-otilia-mantelers-brasov-04

Data: sâmbătă, 12 aprilie 2014
Durată întâlnire: 17:00-19:00
Locuri disponibile:
 10
Număr minim de participanţi: 5
Investiţie:
– 80 ron/pers
– 60 ron/pers pentru părinţii care au participat deja la un eveniment cu Otilia
– 50 ron/pers pentru părinţii care au participat la una din întâlnirile din cadrul Clubului părinţilor Heidi (vezi lista de mai jos)

Înscrie-te

Impresii de la club

[divider]

Monalisa: A fost minunat! Același curs și totuși fiecare participant a aplicat propriile proiecții asupra copilului ei. Este clar că toate aceste sisteme noi de parenting funcţionează. Și funcţionează bine dacă ai încredere în ele și răbdare pentru a le aplica. Fiecare copil este unic şi după întâlnirea de aseară am observat că cel mai bine este să alegi ceea ce simţi că ţi se potriveşte. Mulţumesc Elena și Daiana pentru ‘lumina’ care mi-ați adus-o prin munca voastră. Datorită întâlnirilor de la Academia Heidi am învăţat să am o comunicare eficientă cu fiul meu!

Alina: Interesant! Schimb de păreri între părinţi documentaţi şi deschişi, desfăşurat într-un cadru relaxant şi facilitat de Academia Heidi. Datorită informaţiilor acumulate la cursurile de parenting de părinţii care au participat la această ediţie a clubului, discuţiile şi sfaturile primite m-au ajutat să găsesc răspuns la anumite probleme întîmpinate în relaţia cu copilul meu.

Andreea: Foarte faină această întâlnire! Am “furat” tehnici şi idei de la ceilalţi părinţi, am schimbat păreri, experienţe, am împărtăşit provocările noastre şi am găsit înţelegere şi susţinere, ne-am completat reciproc unele informaţii (fiecare a fost la alt curs sau poate a citit câte ceva nou), am gândit împreună pentru copiii noştri şi am simţit că vorbim aceeasi limbă. Cursurile sunt extrem de utile, însă atunci când poţi şi să găseşti susţinere în a aplica în practică, e şi mai bine! A fost despre şi pentru copii, dar sincer pentru mine a fost si foarte plăcut, o “gură de aer” în compania unor oameni cu care ai preocupări şi provocări comune. Abia aştept întâlnirea următoare!”

Arhivă întâlniri

[divider]

31 ianuarie 2013:Când şi cum le povestim copiilor despre sexualitate şi despre corpul lor
27 februarie 2013:Cum obţinem ce ne dorim de la soţii noştri”
26 iunie 2013:Pedagogii alternative” (discutăm despre avantajele, dezavantajele, posibilităţile de continuitate ale câtorva pedagogii alternative – ex. Montessori, Waldorf, Reggio Emilia, unităţi de învăţământ private)
16 ianuarie 2014Reacţiile de acasă după aplicarea informaţiilor învăţate
– 22 februarie 2014: Limitele în relaţia părinte copil

To Top