Acest atelier se adresează părinților care au doi sau mai mulți copii sau familiilor care se gândesc la apariția unui nou copil în familie.

Vestea apariției unui nou copil în familie este un prilej de bucurie, dar totodată poate reprezenta și o provocare pentru părinți. Este un motiv de îngrijorare pentru emoțiile și sentimentele copilului/copiilor deja existenți. Gestionarea relațiilor între frați este o problemă delicată, care necesită multă atenție și o pregătire temeinică.

Ce teme abordăm?
1. De ce apar conflictele între frați?
2. Cum pregătim copilul pentru apariția unui frate sau a unei surioare?
3. Cum ne conectăm cu copilul cel mare? Cum comunicăm cu el?
4. Cum gestionăm violența între frați?
5. Cum rezolvăm conflictele între frați?

În cadrul acestui atelier vom găsi împreună răspunsuri la dilemele pe care le aveți și soluții concrete la problemele cu care vă confruntați, pentru a crea încă de la început relații armonioase între frați, bazate pe respect și iubire. Informaţiile oferite în acest workshop au la bază metoda dezvoltată de Adele Faber şi Elaine Mazlis, abordarea Aware Parenting a Dr. Aletha Solter, psiholog elveţian/american, (www.awareparenting.ro), dar și experiența personală a Elizei și observarea îndelungată a reacțiilor copiilor în diferite situații.

Eliza Biro

Cui se adresează: părinţilor, bunicilor, bonelor

Trainer: Eliza Biro – Instructor Aware Parenting, profesor și mamă a doi copii, are o experiență de peste 12 ani în lucrul cu copiii.
“Copiii mei mi-au deschis un drum nou și m-au făcut să văd lumea cu alți ochi, să devin un părinte și un educator conștient. Creștem odată cu copiii noștri și ne vindecăm rănile trecutului prin ei. Învățăm din greșelile părinților noștri, din propria noastră experiență sau cea a apropiaților noștri. Informațiile primite la momentul potrivit ne ajută să fim pozitivi și să ne creștem frumos copilul.”

Durată workshop: 2 ore
Următoarele întâlniri: 7 februarie 2018, ora 18:00 (ediția I) și 8 februarie 2018, ora 18:00 (ediția a II-a)
Locuri disponibile: La aceste ediții nu mai sunt locuri disponibile.
Suportul de curs şi apa sunt incluse în preţ.
Investiție: abonament sau 100 ron pentru cei care vor să participe doar la acest eveniment

Ia-ți abonament

.

Înscrie-te doar la acest eveniment

.

Important:
1. Facem apel la înţelegerea dvs. în legătură cu prezenţa copiilor la eveniment. Cei mici sunt aşa de drăgălaşi că mai toată atenţia celorlalţi se îndreaptă către ei şi mai puţin către trainer. În plus, vor şi ei să contribuie, “să spună” ce le place şi ce nu. Ştim din experienţa de la Academie şi din feedbackul de la participanţi că e mai cu folos să îi lăsăm pe bunici să aibă grijă de tentaţiile astea mici.
2. În cazul în care evenimentul se amână sau se anulează din cauza organizatorului, banii se returnează.
3. În caz că ai plătit taxa de curs şi te răzgândeşti, primeşti banii înapoi integral dacă ne anunţi cu cel puţin 30 de zile înainte de începerea cursului.
4. Banii plătiţi se reportează în proporţie de 70% la un alt curs de la Academie (la alegerea ta şi programat în următoarele 4 luni) în caz că nu mai poţi ajunge şi ne anunţi cu 15-29 de zile înainte de începerea acestuia. Restul de 30% NU se returnează.
5. Banii plătiţi NU se returnează dacă ne anunţi că nu mai poţi ajunge la eveniment cu 0-14 zile înainte de începerea acestuia.
Îţi mulţumim pentru înţelegere!

To Top