Curs de alaptare la Academia HeidiCrina Coliban: “Numai imaginează-ți cum te vei simți când iți vei ține puiul în brațe și vei ști că totul (totul!) este făcut din laptele tău. De la ochi la obrăjori, la tălpițe, la mănuțe, de la inimă la plămani, de la lacrimi la zâmbet, totul este făcut din tine!”

În România alăptează doar 12% dintre femei. Din cauze multiple, dar cel mai adesea pentru că le lipsește încrederea în inteligența incredibilă a organismului lor. “Nu am lapte!” sau “Nu am destul lapte!” este replica ce semnifică începutul sfârșitului.
99% dintre femei au exact cât lapte necesită bebelușul lor. Ce nu au este un instructor, un educator care să le arate cum să alăpteze corect, astfel încât să le asigure puilor de om cel mai sănătos start in viață.

Detalii curs

[divider]

Cui se adresează:  femeilor insărcinate, proaspetelor mămici, taților care sunt interesați să nu cheltuie jumătate din avere pe lapte praf

[divider]

Crina-ColibanTrainer: Crina Coliban este consultant in alăptare format de Claudia Bider Heim la White Cross Foundation. S-a hotărât să se specializeze în acest domeniu după ce a primit sprijinul unui consultant în alăptare fără de care nu ar fi reușit să alăpteze. Pentru că a conștientizat că rolul acestui consultant în viața ei și a fetiței ei a fost esențial, a decis să ofere sprijin, la rândul ei, femeilor care doresc să alăpteze.

Crina a fost, pe rând: director de casă de discuri, private travel planner și manager de cinema. A fost aleasă să lucreze intr-un sanctuar din Borneo ca mamă-surogat pentru puii de urangutan ale caror mame fuseseră rănite sau ucise. Nu a mai plecat, pentru că a devenit mamă adevarată pentru fetița ei, Runa.
Runa a fost alăptată exclusiv timp de 6 luni și este cel mai tânăr consultant în alăptare din România: a participat la toate cursurile Crinei și este permanent pregătită să arate “cum se face” in ședințele individuale de consultanță.

[divider]

Următorul curs: miercuri, 14 mai 2014
Durată curs:
2 ore, 18:30-20:30
Locuri disponibile:
 10
Număr minim de participanţi: 3
Investiție: 90 RON
Vezi mai jos politica de reduceri. Suportul de curs, apa şi fructele sunt incluse în preţ.

Înscrie-te

Mai multe despre curs

[divider]

Cursul de alăptare vă transformă din mame “la mâna asistentelor din maternitate” în mame care vor și pot să iși alăpteze copiii. Vă ajută să inlocuiți “prețioasele sfaturi” de la mamă, soacră, soră, prietenă-cu-2-copii, cu informații dovedite științific, cu moduri profesioniste (nu băbești!) de a alăpta cu succes.

Tocmai s-a dovedit în cadrul unui studiu făcut la Universitatea Lund din Suedia că laptele matern conține o substanță (denumită HAMLET, Human Alpha-Lactalbumin Made Lethal to Tumor Cells) capabilă să ucidă 40 de tipuri de celule canceroase.

Structură curs:

1. Mituri despre alăptare
“Nu am destul lapte”
“Nu am sânii formați”
“Bebelușul nu vrea să sugă”
“Laptele praf e același lucru”
“Am pierdut laptele”

2. Răspunsuri la întrebările/temerile participanților
“Furia laptelui”
Mastita
Ce am voie sa mănânc cât alăptez
Când mă mulg, ce pompe folosesc
Cât timp alăptez
De unde știu dacă bebelușul se satură

3. Poziții de alăptare

Impresii de la curs:

[divider]

Raluca, săptămâna 32 de sarcină: “Mi-a plăcut mult modul de abordare a problemelor, explicaţiile oferite, deschiderea şi naturaleţea cu care ni s-a adresat Crina. Am aflat foarte multe informaţii noi.”

Adriana, săptămâna 33 de sarcină: “Puterea ei de convingere şi încrederea cu care au fost transmise informaţiile cu siguranţă mă vor ajuta să nu renunţ la alăptare. M-a impresionat foarte tare informaţia despre ce compoziţia laptelui la vârsta de 1 an a bebeluşului.”

Beate, săptămâna 19 de sarcină: “Crina este o persoană dinamică, iar cursul a fost educativ-distractiv-dinamic. M-a impresionat foarte tare tot ce a spus şi plec de la curs cu gândul la puterea *magică* a laptelui de mamă.”

Rayana, săptămâna 32 de sarcină: “Mi-a plăcut foarte mult stilul informal de prezentare al Crinei, discuţia liberă şi deschisă, faptul că e bine informată. M-a impresionat mult discuţia despre anticorpii din lapte.”

Adelina, săptămâna 33 de sarcină: “Mi-a plăcut de Crina că este energică, zâmbitoare, optimistă şi induce o stare de voie bună. Acceptă ideile celorlalţi. M-a impresionat să aflu că nu e nevoie de o pregătire specială a sânilor pentru alăptare.”

Mirela, săptămâna 24 de sarcină: “Am aflat că trebuie să lăsăm natura să-şi urmeze cursul şi asta mi-a plăcut tare mult.”

Ana, săptămâna 36 de sarcină: “Cursul a fost interactiv, motivant. Foarte multe sfaturi practice. Crina a răspuns profesionist la întrebări.”

Reduceri:

[divider]

Beneficiezi de o reducere de 20%:
– dacă te înscrii şi plăteşti taxa de participare la curs cu cel puţin 3 săptămâni înainte de începerea acestuia

Beneficiezi de o reducere de 10%:
– dacă eşti părintele unui copil de la Creşa sau Grădiniţa Heidi
– dacă ai participat deja la 2 cursuri de la Academia Heidi
– dacă ai un talon de reducere.

Dacă vii împreună cu prietenii tăi, beneficiaţi fiecare de reducere:
– 10% reducere de persoană pentru un grup de 2 participanţi
– 15% reducere de persoană pentru grupuri de 3 sau mai mulţi participanţi

Atenţie! Reducerile NU se cumulează.
Important:
1. În cazul în care cursul se amână sau se anulează din cauza organizatorului, banii se returnează.
2. În caz că ai plătit taxa de curs şi te răzgândeşti, primeşti banii înapoi integral dacă ne anunţi cu cel puţin 30 de zile înainte de începerea cursului.
3. Banii plătiţi se reportează în proporţie de 70% la un alt curs (la alegerea ta şi programat în următoarele 4 luni) în caz că nu mai poţi ajunge şi ne anunţi cu 15-29 de zile înainte de începerea acestuia. Restul de 30% NU se returnează.
4. Banii plătiţi NU se returnează dacă ne anunţi că nu mai poţi ajunge la curs cu 0-14 zile înainte de începerea acestuia.
Îţi mulţumim pentru înţelegere!

To Top