evaluarea-abilitatilor-copiilor-coleag-brasov-academia-heidi01

Evaluările pe care le face domnul prof.dr. Florian Colceag se bazează pe interviul cu copilul în prezența părinților. Interviurile sunt individualizate iar părinții au la sfârșit un profil al abilităților copilului, ale caracteristicilor de vârstă și o orientare despre ce au de făcut pentru a ajuta copiii să-și realizeze potențialele și să-și rezolve problemele. Fiecare părinte înregistrează sau notează cele spuse de dumnealui. Nu se dau rapoarte scrise. Evaluarea precizează profilul psihologic al copilului, eventual al părintelui și de asemenea compatibilitățile sau incompatibilitățile dintre aceștia și cum pot fi ele depășite.

Detalii evaluare

Cui se adresează: părinţilor cu copii mai mari de 3 ani

florin colceagEvaluator: Prof. Dr. Florian Colceag. Acesta are mai mult de 20 de ani experienţă în lucrul cu copiii supradotaţi. A obţinut multe medalii de aur la competiţiile internaţionale cu copiii pe care i-a antrenat la matematică. Este preşedintele EDUGATE şi al organizaţiei IRSCA Gifted Education România.

Următoarea sesiune de evaluări: în curând
Durată evaluare: 30 minute/copil
Locuri disponibile: 20.
Investiție: 250 RON; 200 RON pentru al doilea copil (în cazul fraților)
Locație: Academia Heidi, str. Apulum, nr.3, Brașov

Înscrie-te

Impresiile celor care au participat:

.
Corina: În câteva cuvinte, deși nu se poate descrie atât de restrictiv, fiindcă intensitatea momentului a fost enormă, în emoții trăite mi s-a părut că întâlnirea cu domnul Colceag a fost prea scurtă. Cred că aș fi stat ore întregi să îl ascult pe dl. profesor. Mă așteptam să întâlnim o persoană specială (vizionasem cu câteva zile înainte pe internet conferințe ținute de dumnealui, dar a fost peste așteptări. Mi-au plăcut căldura, profunzimea, bucuria, bunătatea, cam asta am simțit intrând în biocâmpurile dlui profesor. Andrei a fost destul de “încurcat”, nu l-am simțit în largul său, cred că inițial prezența noastră, a părinților, nu i-a fost de mare ajutor, chiar dacă nu am intervenit cu nimic. Probabil l-a distras un pic zgomotul mașinilor care se auzea prin fereastra deschisă. Mi-ar plăcea să îl reîntâlnesc pe dl. profesor, este categoric un maestru în multi-cunoaștere. Cât despre ceea ce ne-a spus despre Andrei, imaginea pe care a văzut-o ne era cunoscută în mare parte, adică l-a descris perfect. Poate mult mai frumos decât puteam vedea noi, ca părinți. Ceea ce a văzut în el însă, ca evolutie, ne-a bucurat și ne-a responsabilizat, în același timp. Mă bucur că am participat la acest program al Academiei și aș participa cu drag și la alte cursuri și conferințe susținute de dl profesor. Mulțumim!

Silvia: Cred că fiecare părinte are nevoie de îndrummarea unui psihopedagog, cu atât mai mult cu cât sfaturile vin din partea unei persoane cu experiență în domeniu. Eu mi-am fixat un reper în discuțiile cu dl. prof. Florian Colceag.

Claudia: O experiență intensă, plină de emoții și căldură sufletească. Domnul Colceag ne-a reamintit că avem un copil special, care are nevoie de multă dragoste. Mulțumim și recomandăm din tot sufletul!

Informații utile, concise, structurate și mai ales împărtășite cu căldură.

Reduceri:

Beneficiezi de o reducere de 20%:
– (doar) pentru evaluarea celui de-al doilea copil

Important:
1. În cazul în care evenimentul se amână sau se anulează din cauza organizatorului, banii se returnează.
2. În caz că ai plătit taxa de curs şi te răzgândeşti, primeşti banii înapoi integral dacă ne anunţi cu cel puţin 15 de zile înainte de începerea conferinţei.
3. Banii plătiţi se reportează în proporţie de 70% la un alt curs de la Academie (la alegerea ta şi programat în următoarele 4 luni) în caz că nu mai poţi ajunge şi ne anunţi cu 14-07 zile înainte de începerea acestuia. Restul de 30% NU se returnează.
4. Banii plătiţi NU se returnează dacă ne anunţi că nu mai poţi ajunge la eveniment cu 0-6 zile înainte de începerea acestuia.
Îţi mulţumim pentru înţelegere!

To Top