LLL-Brasov-Academia-Heidi-54

La Leche League is a not-for-profit organization, whose goal is to help mothers who wish to breastfeed, through mother-to-mother support, encouragement, information, and education.  La Leche League meetings are open to all pregnant women and mothers who are breastfeeding or who wish to breastfeed.  Meetings are free, and babies and toddlers are welcome.  Each meeting will have a topic for discussion, though mothers are welcome to come with any questions or concerns they have concerning the breastfeeding relationship.

Detalii întâlniri

[divider]

Grup-suport-babywearing-Lauren-Manu-Academia-Heidi-Brasov01Cui se adresează: pregnant women and mothers who are breastfeeding or who wish to breastfeed

Leader: Lauren Manu is the leader of the La Leche League based Lactation group. She is originally from Chicago. IL, USA and now lives outside Brasov City with her husband Mihai and their two sons, Octavian and Tiberius.

Următoarea întâlnire: vineri, 25 aprilie 2014
Durată întâlnire: 
10:30 – 12:00
Investiție: intrarea e gratuită

Înscrie-te

Întâlniri viitoare:
25 Apr – Nutrition and weaning

Arhivă:
31 May – Advantages of Breastfeeding: Benefits for the whole family
28 June – A Breastfed Baby in the Family: Fitting breastfeeding into your family life
19 July – The Normal Course of Breastfeeding: What is normal, and how to succeed through difficulties
30 Aug – Complementary Foods and Weaning
25 Oct – Mothering through Breastfeeding: It’s not just about milk!
25 Oct – Is This Normal?: Common questions mothers have
29 Nov – Night-time Parenting: Meeting the family’s needs at night
31 Ian – Weaning: When breastfeeding comes to an end and Advantages of breastfeeding
05 Feb – Bringing home baby
28 Mar – Overcoming difficulties

Galerie foto

[divider]

[gdl_gallery title=”La Leche League” width=”140″ height=”140″ ]

Impresii de la întâlniri:

[divider]

Anda: Este o întâlnire încurajantă şi cel puţin la fel de informativă ca participarea la un curs pentru mămici de la Regina Maria, de exemplu. Dar exemplele reale discutate se pot înţelege mult mai bine decât teoria. Poţi merge la întâlnire ori de câte ori simţi nevoia şi înainte de a naşte şi după naştere. Mă bucur mult că există reprezentaţi LLL în Braşov!

Andreea: Întâlnirile sunt foarte utile, multe întrebări îşi găsesc răspunsul. Iar împărtăşirea experienţei proprii cu alte mămici este mai mult decât benefică. Mereu am învăţat câte ceva nou, iar timpul petrecut acolo parcă zboară.

Mihaela: Am ales să vin la această întâlnire, pentru că momentan nu am timp foarte mult de citit şi asimilat informaţii despre alăptare. Toată lauda pentru Lauren şi pentru toate mămicile care au reusit să alăpteze, în ciuda tuturor greutăţilor.

Paula: Îmi place maxim de Lauren. Spun asta tuturor.

Irina: Foarte interesantă întâlnirea… Am aflat multe lucruri noi. Revin cu drag.

Tatiana: O atmosferă caldă,unde discuţiile sunt libere.

altă mămică: Promovarea alăptării la nivelul făcut de Lauren este de nepreţuit în contextul actual în care în România nu există o astfel de campanie de promovare la nivelul întregii societăţi susţinută de sistemul medical de sănătate publică, viaţa noastră de zi cu zi este pe viteza fast forward şi multe mămici apelează la laptele formulă pentru că pare o metodă fără bătăi de cap. Personal am avut şansa să particip în UK la întâlniri similare despre alăptare dar şi pe alte teme interesante cu personal specializat în sistemul public de sănătate şi pot spune în comparaţie cu încântare că nivelul discuţiei este asemănător.

altă mămică: Un mediu plăcut în care mi-am amintit cum a fost începutul la noi, am văzut ce aş fi putut face altfel şi am învăţat ce mituri ni se spun în spitale.

Daniela: Pentru mine, faptul că am participat la întâlnire a avut numai beneficii. Nu am ştiut la ce să mă aştept şi faptul că înveţi din întâmplările celorlate mămici mă face să mă simt mai uşurată că voi face faţă şi că voi răspunde nevoilor copilului meu. Aş recomanda cu căldură prietenelor mele, şi chiar le povestesc despre întâlniri.

Diana: Este un loc în care găseşti susţinere şi încurajare. Ştii că nu eşti singură şi că e normal ce se întâmplă. Prinzi încredere că eşti pe drumul cel bun. Devii sigură pe puterile tale, îţi poţi hrăni singură bebeluşul! Este normal să ai îndoieli, să te temi, să te doară sau să plângă bebele. Nu înseamnă că nu eşti mamă bună.

Teodora: La aceste întâlniri îmi place în mod deosebit atmosfera detensionată, relaxată care se creează și, desigur, informaţiile pe care le primeşti sunt foarte utile.

To Top