Ramură a medicinii, homeopatia are o vechime de peste 200 de ani. Spre deosebire de medicina alopată, homeopatia tratează omul ca întreg luând în considerare pe lângă manifestările unei anumite afecţiuni şi aspecte legate de obiceiurile, trăirile şi caracteristicile emoţionale ale individului.

Homeopatia în tratamentul copiilor

Mai multe detalii legate de homeopatie şi despre cum funcţionează ea în tratarea afecţiunilor copiilor vom afla în cadrul cursului când vom vorbi despre:

1. Ce este homeopatia şi cum funcţionează ea?
2. Care sunt diferenţele şi avantajele faţă de medicina alopată? Cum funcţionează remediile şi cum funcţionează medicamentele alopate?
3. Ce facem în caz de urgenţe? Ce remedii folosim? Ce punem în trusa de prim ajutor?
4. Mecanismele afecţiunilor respiratorii (ex. de ce ne curge nasul, de ce tuşim, de ce facem otite, roşu în gât, febră etc.) şi cum le tratăm? Care sunt efectele asupra copiilor a fumului de ţigară, a noxelor din aerul respirat?
5. Mecanismele afecţiunilor digestive (ex. diaree, dureri de burtă, constipaţie, vomitat etc.) şi cum le tratăm? Care sunt efectele dietei neechilibrate (ciocolată, dulciuri, sucuri acidulate, mâncăruri semipreparate, congelate etc.)
6. Stafilococi, streptococi, bacterii, viruşi. Ce sunt şi cât de grav ne pot afecta?
7. Secţiune de întrebări.

Detalii curs

Cui se adresează: tuturor celor interesaţi de opţiuni şi alternative medicale

Trainer: Dr. Andrea Hampel-Binder, medic specialist  în medicina de familie cu competenţe în homeopatie. A fost medic şi director la un cămin de bătrâni şi coordonator la serviciul diaconic al comunităţii săseşti din Braşov. Începând din anul 2006 participă constant la seminarii şi conferinţe pe teme de homeopatie atât în ţară cât şi în străinătate.

Următorul curs: miercuri, 15 martie 2017
Homeopatia in tratamentul copiilor - curs pentru parinti, bunici, bone, cadre didacticeDurată curs: 18:30 – 20:30
Locuri disponibile: 12
Investiție: AICI
Participanţii care doresc să-şi programeze o consultaţie individuală după curs, beneficiază de 20% reducere din costul acesteia.
Suportul de curs și apa sunt incluse în preţ.

Înscrie-te

Galerie video

Galerie foto

Impresii de la curs

“A fost o întâlnire de suflet. A depăşit cu mult tematica, în cel mai bun sens.”

“Foarte util şi cuprinzător.”

“Vă mulţumesc pentru curs. A fost într-adevar foarte aproape de sufletul mamelor. Dna doctor ne-a adus aminte de lucrul cel mai important pentru noi: mamelor aveţi grijă de voi, ca să puteţi avea grijă de familia voastră.”

“Un curs în care înveţi foarte multe despre viaţă în general. Parcă ţi se deschid multe uşi şi vezi totul mult mai clar.”

“Un curs foarte util, cu aplicabilitate imediată, atât pentru copii cât şi pentru părinţi.”

“Mă bucur foarte mult că am reuşit să vin, a fost ceva ce-mi doream de multă vreme. Informaţia a fost complexă şi completă. Am lămurit multe lucruri, iar atmosfera a fost plăcută.”

“Foarte interesant şi surprinzător. un curs de la care pleci cu multe piste de gândire deschise.”

“Cursul a fost unul din cele mai bune lucruri pe care le-am făcut în ultima vreme pentru mine. Îl voi recomanda şi prietenelor mele.”

“O prezentare extrem de plăcută. Informaţii noi şi utile, dar şi explicaţii care aruncă o altă lumină asupra unor lucruri cunoscute. Felicitări organizatorilor şi aşteptăm şi alte cursuri pe teme similare.”

“A fost un curs foarte util, pe care îl recomand cu căldură.”

“3 ore esenţiale pentru oricine doreşte mai mult de la corpul lui şi o stare de bine! Multe laude organizatorilor şi doamnei doctor!”

“Foarte utile informaţiile! Mi-am ordonat nişte idei generale despre homeopatie pe care le aveam înainte de participarea la curs.”

“Foarte interesant. Îl recomand.”

To Top