În ultimii ani, tot mai mulți bărbați își dau seama cât de important este rolul lor în creșterea și educația copiilor lor. Ce înseamnă tatăl pentru un băiat? Dar ce înseamnă pentru o fată? Ce influență are dinamica relației părinților asupra vieții ulterioare a copiilor? Cum ar trebui să arate jocul tatălui cu copiii? La aceste întrebări și la întrebările taților va răspunde Gyorgy Gaspar într-un mediu informal și prietenos.

Detalii workshop

[divider]

Cui se adresează: taților și bunicilor

[divider]

workshop Parinte de adolescnetPrezintă: Gyorgy Gaspar este licențiat în psihologie la Universitatea “Babeș – Bolyai” Cluj-Napoca și deține formare de lungă durată în hipnoterapia ericksoniană, terapia sistemică de familie și psihoterapia integrativă, și specializare în intervenţii cognitiv-comportamentale, activităţile de formare continuă fiind efectuate în Franţa şi Ungaria. Este membru al Colegiului Psihologilor din România și al Asociației Psihologilor din România, președintele şi membru fondator al Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie.  Gaspar este colaborator și expert al mai multor proiecte naționale implementate de ONG-uri precum Organizația Salvați Copiii, Institutul Român de Psihoterapie Integrativă, Crucea Roșie România, Liga Română de Sănătate Mintală, Tineri pentru Tineri. De a semenea a participat ca expert în diferite programe de promovare a stării de bine a copilului, adolescentului şi familiei și a fost coordonator de grupuri de psihoterapie și dezvoltare personală pentru părinți și adolescenți. Susține cursuri de formare profesională complementară și continuă în cadrul AMPP, UNATC și este formator invitat la diferite programe de formare complementară în Ungaria.

[divider]

Următorul workshop: sâmbătă, 15 martie 2014
Durată workshoop:
 10.00-13.00
Locuri disponibile: 20
Investiție: 120 RON / persoană (include cafeaua și croissantul)
Data limită pentru înscrieri: 13 martie 2014

Înscrie-te

Reduceri:

[divider]

Beneficiezi de o reducere de 20%:
– dacă te înscrii şi plăteşti taxa de participare la cu cel puţin o lună înainte de începerea acestuia.

Beneficiezi de o reducere de 10%:
– dacă eşti părintele unui copil de la Creşa sau Grădiniţa Heidi
– dacă ai participat deja la 2 cursuri la Academia Heidi
– dacă ai un talon de reducere.

Dacă vii împreună cu prietenii tăi, beneficiaţi fiecare de reducere:
– 10% reducere de persoană pentru un grup de 2 participanţi
– 15% reducere de persoană pentru grupuri de 3 sau mai mulţi participanţi

Atenţie! Reducerile NU se cumulează.

Important:
1. Facem apel la înţelegerea dvs. în legătură cu prezenţa copiilor la eveniment. Cei mici sunt aşa de drăgălaşi că mai toată atenţia celorlalţi se îndreaptă către ei şi mai puţin către trainer. În plus, vor şi ei să contribuie, “să spună” ce le place şi ce nu. Ştim din experienţa de la Academie şi din feedbackul de la participanţi că e mai cu folos să îi lăsăm pe bunici să aibă grijă de tentaţiile astea mici.
2. În cazul în care evenimentul se amână sau se anulează din cauza organizatorului, banii se returnează.
3. În caz că ai plătit taxa de curs şi te răzgândeşti, primeşti banii înapoi integral dacă ne anunţi cu cel puţin 30 de zile înainte de începerea conferinţei.
4. Banii plătiţi se reportează în proporţie de 70% la un alt curs de la Academie (la alegerea ta şi programat în următoarele 4 luni) în caz că nu mai poţi ajunge şi ne anunţi cu 15-29 de zile înainte de începerea acestuia. Restul de 30% NU se returnează.
5. Banii plătiţi NU se returnează dacă ne anunţi că nu mai poţi ajunge la eveniment cu 0-14 zile înainte de începerea acestuia.
Îţi mulţumim pentru înţelegere!

To Top