De mai bine de 25 de ani, această metodologie funcţionează pentru mii de părinţi şi este revizuită la câţiva ani, pentru a îngloba noile descoperiri care s-au dovedit eficiente în domeniu. Discutăm despre tehnici avansate de parenting, de care foarte mulţi consilieri parentali, psihologi sau experţi în parenting nici măcar nu ştiu!

Parenting-Urania-Cremene-Academia-Heidi-04

Beneficii: Acest curs te ajută să răspunzi la probleme, în loc să reacţionezi la ele. Îţi oferă un plan de parenting eficient, care îţi va reduce frustrarea şi îţi va oferi răbdare şi încredere. Îţi va oferi un stil de parenting echilibrat, astfel încât vei obţine cooperare, nu obedienţă. Vei creşte încrederea de sine, atât a copilului, cât şi a ta, ceea ce creşte motivaţia internă de a face lucruri. Vei obţine cooperarea copilului, fără testări, mite, bonusuri sau jocuri de putere. Îţi vei putea învăţa copilul să devină independent şi responsabil, renunţând treptat la control. Îţi vei putea învăţa copilul să-şi rezolve singur problemele şi să ia decizii responsabile, fără sa fii nevoit să-l salvezi de fiecare dată. Te va ajuta, pe tine şi pe copilul tău, să fiţi calmi în faţa situaţiilor dificile, fără crize şi trântit uşi. Vei şti să comunici asertiv despre valorile tale, reguli, aşteptări şi îngrijorări, fără a ţine prelegeri, fără a ameninţa sau a da vina pe alţii, astfel încât copiii să-ţi asculte şi să-ţi respecte nevoile. Vei înţelege ce se află în spatele comportamentelor negative, cum să le previi şi cum să le rezolvi, în funcţie de situaţie. Vei elimina problemele comportamentale prin tehnici de disciplină, fără a pedepsi. Vei creşte sentimentul de “Togetherness” în cadrul familiei tale, unde fiecare va şti care-i este rolul. Îţi vei îmbunătăţi consistenţa şi abilitatea de a recunoaşte sfaturile greşite pe care le primeşti.

Detalii curs

[divider]

Cui se adresează: părinţilor, bunicilor, bonelor, cadrelor didactice

[divider]

Trainer: Urania Cremene este certificată Parent’s Toolshop Inc SUA din anul 2010 şi deţine în exclusivitate această licenţă în România. Este Trainer, Master Trainer, Coach, Facilitator de programe şi mamă a unui băieţel de 3 ani şi jumătate.

Academia-Heidi-Urania-Cremene“Am implementat si facilitat sute de cursuri şi de workshop-uri în domeniul learship-ului, cu manageri de top din cele mai mari firme din România şi nu numai. Am constatat că liderii de success, din toate domeniile, dovedesc calităţi greu de dobândit în sălile de curs: încredere de sine, responsabilitate, abilitatea de a lua decizii şi de a rezolva probleme, inteligenţă emoţională, abilitatea de a relaţiona cu ceilalţi, pentru a menţiona numai câteva. Am citit, am citit, iar am citit, am săpat şi iar am săpat şi am ajuns la concluzia că toate aceste calităţi şi multe altele se dobândesc în copilărie, părinţii noştri fiind de fapt responsabili pentru “udarea” acestor calităţi. Apoi am rămas însărcinată şi am înţeles că iubirea vine la pachet cu copilul, dar să fii părinte e ceva care se învaţă. Şi-am dat de metodologia Parent’s Toolshop. Este extraordinară şi am ştiut de la început că va funcţiona!

Ceea ce aduc eu în sălile de curs este unic: Experienţa mea extensivă de a facilita seminarii şi workshop-uri, şi o metodologie care a dovedit prin studii că funcţionează. Sunt foarte pasionată de ceea ce ofer şi ştiu, după numai 2 ani, că părinţii care au fost prezenţi în sălile de workshop au ieşit cu răspunsuri imediate la probleme cu care se confruntă orice părinte şi cu tehnici noi, care fac o diferenţă uriaşă în felul în care înţelegem să relaţionăm cu copiii noştri! Este practic, util, uşor de pus în practică şi cu un impact de care veţi fi uimiţi!”

[divider]

Următorul curs: 17-18 octombrie 2014
Durată curs: 
16 ore: sâmbătă (09:00-18:00), duminică (09:00 – 18:00), cu 2 pauze de masă de câte 1 oră
Locuri disponibile: 16
Investiție: 600 RON
Vezi mai jos politica de reduceri. Suportul de curs, apa şi fructele sunt incluse în preţ.
Ultima zi de înscrieri on-line: 15 octombrie 2014

Înscrie-te

Galerie video

[divider]

[youtube height=”400″ width=”600″]http://www.youtube.com/watch?v=0AER2AgtSDE[/youtube]
.

Galerie foto

[divider]

[gdl_gallery title=”Parenting Urania Cremene 02″ width=”140″ height=”140″ ]

Impresii de la curs

[divider]

Traian Cristea, manager de hotel, tată al unei fetiţe de 4 ani: Mi-a plăcut foarte mult acest workshop. Atmosfera este relaxantă şi cumva ca acasă, oamenii pe care i-am întâlnit sunt speciali şi am învăţat mult despre mine, despre copii şi despre familie, în general. Fata mea este foarte independentă şi foarte smart. Ne-a pus la zid de multe ori şi n-am ştiut cum să reacţionăm. Sper ca lucrul ăsta să se schimbe. O să trimit şi bunicile …

Mihaela Scarlat, mamă a 3 copii adulţi şi bunică a 2 nepoţi gemeni, de 2 ani: Tocmai m-am reîntors de la un workshop de-al Uraniei. Sunt atât de încântată că, bunică a doi nepoţei de 2 ani, am înţeles în sfârşit ce înseamnă educaţia unui copil! Mi-ar fi plăcut să am şansa să învăţ aceste tehnici când mi-am crescut cei 3 copii. Poate că multe din greşelile pe care le-am făcut ar fi putut fi evitate… Sunt lucruri pe care nu mi le-a spus nimeni niciodată şi nici n-am auzit de ele până acum, deşi am fost director de bancă şi am avut parte de multe cursuri. Mulţumesc pentru şansa de a creşte 2 nepoţi fericiti! Promit că manualul pe care l-am primit la curs va arăta mai uzat decât cartea mea de bucate!

Gabriela Iliescu, manager de Resurse Umane, mamă a unui băieţel de 3 ani: Workshopurile Uraniei sunt pline de umor şi extreme de relaxante. Nu am discutat despre concept de parenting în general – ceea ce am experimentat la alt curs de parenting, ci am învăţat practic ce să facem şi ce să spunem în situaţii specifice. Am recomdandat acest workshop tuturor celor pe care-i cunosc şi care au copii. De când am fost la acest workshop, am rezolvat o problemă foarte spinoasă pentru mine şi familia mea: somnul copilului meu de 3 ani. Mulţumesc!

Cristina Bazavan, educatoarea unei grădiniţe din Bucureşti, mamă a 2 copii de 6 şi 8 ani: Sunt foarte multe lucruri care mi-au plăcut la acest workshop! Ca părinte, este foarte usor să reacţionezi la situaţii. Aici am învăţat să le planific. Totul s-a modificat de atunci, şi n-am mai pierdut timp încercând diverse metode… Ca educatoare, am realizat  că puneam în practică o serie de tehnici şi mituri (cum ar fi “scaunul gândirii” sau “tehnica time-out”), doar pentru că toată lumea făcea aşa – deci trebuia să fie corect! Am înţeles că nu tot ce-am învăţat are sens şi am restructurat felul în care educ copiii. A fost o experienţă revelatoare pentru mine.

Mihaela Constantin, reprezentant medical, mamă a unei fetiţe de 9 ani şi a unui băieţel de 7 ani: Am fost foarte sceptică cu privire la acest curs şi am amânat aproape 2 ani să particip la unul. Nu mi se părea că am nevoie să mă înveţe cineva cum să-mi cresc copilul, asa că am fost practic târâtă de o prietenă de-a mea la acest workshop. Acum sunt foarte frustrată că nu l-am făcut mai devreme! Mi s-a potrivit mănuşa şi foarte multe lucruri s-au schimbat în bine de 6 luni încoace, în relaţia cu amândoi copiii mei.

Sorin Videlea, vicepreşedinte al unei companii multinaţionale, tată a unei fetiţe de 6 ani: Sunt tată de week-end de când fetiţa mea avea mai puţin de 2 ani, când eu şi cu mama ei ne-am despărţit. Acum are 6 şi foarte mulţi ani n-am ştiut să relaţionez cu ea, n-am înţeles nevoile ei şi nici cum să răspund foarte multor situaţii pe care eu le consideram fără ieşire. O sunam pe mama ei de câteva ori pe zi şi o întrebam ce să fac. Acum totul îmi este mult mai clar şi am convingerea că tot ceea ce am învăţat mă va ajuta să fiu cu adevărat tată pentru Miruna.

Mara Niculae, ziarist, mama a doi baieti de 12 si 15 ani: Mi-am răspuns la foarte multe întrebări şi Urania a făcut toate conceptele cât se poate de clare şi de uşor de aplicat. Am învăţat mult şi de la ceilalti părinţi. A fost o experienţă grozavă şi chiar cred că orice părinte ar trebui să treacă cel putin o dată printr-un astfel de seminar. Băieţii mei sunt adolescenţi şi relatia cu ei devenise critică în multe zone. Am înţeles ce să fac şi cum să fac lucrurile diferit, chiar dacă nu mă aşteptam ca efortul depus să fie la mine… credeam că problema e la ei!

Cristian Madgearu, director de service auto, tată a unei fete de 10 ani şi a unui băiat de 6 ani: “Relaţia cu copiii soţiei mele a fost întotdeauna tensionată. N-am avut copii până acum 2 ani şi m-am trezit “tată” pentru doi copii deja mari. N-am stiut să comunic cu ei, n-am ştiut să mă joc cu ei, n-am înţeles de ce mă priveau ca pe un intrus. După mai puţin de 3 luni de la participarea la acest curs, Cristina, care acum are 10 ani, mi-a lăsat un bileţel pe pernă: “Mulţumesc că m-ai ascultat aseară. Te iubesc”. Mi-au dat lacrimile… Mulţumesc pentru tot ceea ce am învăţat. Acum suntem în sfârşit pe cale să ne construim o adevărată familie.

Clara Georgescu – marketing coordinator, mamă a unui băiat de 5 ani: Tot ceea ce făceam cu copilul meu era în zona de control. Am avut o sarcină grea sş un copil bolnăvicios. Am fost atât de panicoasă sş de protectoare, încât am sufocat acest copil cu tot felul de reguli şi de interdicţii, până când Matei n-a mai putut să facă nimic fără mine. Am învăţat cum să-i redau încrederea de sine şi independenţa. Rezultatele sunt imediate şi sunt foarte satisfacută de asta.

Diana Vasile, proprietar de salon de înfrumuseţare, însărcinată în 6 luni: Dezvoltarea personală este un fel de hobby pentru mine. Am fost la multe cursuri menite să scoată ce-i mai bun din mine şi mă bucur că am ajuns şi la workshop-ul susţinut de Urania. Este un trainer desăvârşit, care comunică clar şi plăcut, este calmă şi caldă. Întreaga atmosferă a fost una relaxantă şi am învăţat extrem de multe lucruri noi, la care nu mă gândisem niciodată. Am încredere că pot fi un părinte bun încă de la început, ceea ce este nemaipomenit.

Brânduşa Cicoare, reprezentant de vânzări, mamă a doi băieţi de 2 şi 5 ani: Tot ce fac acum copiii mei are sens. Înţeleg ce se află în spatele cuvintelor, a plânsului, a oricărui tip de comportament care până acum mă punea în dificultate. Ştiu ce să fac şi asta mă face să mă bucur mai mult de copiii mei.

Cosmina Carulea, medic stagiar, mamă a unei fetiţe de 7 ani: Nu mi-a fost niciodată clară diferenţa dintre pedeapsă şi disciplină. Am făcut totul pe dos şi acum ştiu care sunt consecinţele. Este incredibil cum nimeni nu mi-a spus vreodată lucrurile astea! Un astfel de curs ar trebui să fie obligatoriu pentru orice familie care se gândeşte să aducă pe lume un copil! Atâtea problem ar putea fi evitate… Păcat că numai câţiva se gândesc la asta. Fetiţa mea ar creşte într-o altfel de lume, cu altfel de copii în jurul ei. Mulţumesc pentru tot ceea ce am învăţat.

“Când am aflat de metodologia Parent’s Toolshop, recunosc că mi s-au părut ușor exagerate atât promisiunile oferite, cât și aprecierile cursanților. Acum nu am cuvinte să îmi exprim eu aprecierea! Da, workshopul susținut de Urania este în primul rând revelator. Pe parcursul celor 2 zile am simțit cum mi se clarifică și mi se așază informațiile culese în disperare, haotic, din diverse surse, din dorința de a fi un părinte cât mai bun pentru copilul meu. Pentru că, într-adevăr, meseria de părinte se poate învăța, iar odată ce înțelegi cele câteva principii și mecanisme fundamentale pe care se bazează o educație eficientă pe termen lung, tot ce îți mai rămâne de făcut este să exersezi constant. Am acum certitudinea bine întipărită în minte că eforturile mele susținute nu vor fi fost în zadar, iar asta mă motivează foarte tare să dau tot ce pot mai bun din mine pentru a-i oferi copilului meu o “fundație” puternică și sănătoasă. Acum că am înțeles ceea ce este în spatele atât a diverselor sfaturi de parenting, cât și a comportamentului copilului, mă simt mult mai încrezătoare în capacitatea mea de a fi un bun părinte și de a gestiona situațiile noi pe care le vom întâmpina, fără doar și poate. Urania și-a ținut promisiunea, ne-a învățat cum să pescuim, nu ne-a oferit doar peștele pe tavă. Mă bucur enorm că am participat, pe lângă informațiile extrem de valoroase pe care le-am aflat, m-am simțit bine, între prieteni, atmosfera a fost foarte deschisă, jovială, iar cursul interactiv. Urania Cremene este un trainer cu care îți face plăcere să interacționezi.”

“A meritat din plin să particip. Mă simt pregătit și optimist și simt că nu sunt singurul care dorește mai mult decât a primit el de la părinți pentru copil, în contextul României de azi. Urania este foarte plăcută și oferă într-adevar ffff multă informație folositoare. E o profesionistă. Eu aș fi plătit și o taxă de participare mai mare.”

“Am adunat foarte multe informați utile pentru mine și familia mea. Sunt foarte fericită că am fost la acest curs bine venit pentru toate mămicile care vor să-și crească copiii Fericiți, Independenți, acceptați de societate! Recomand nu numai prietenilor! Este foarte interesant, educativ!”

Reduceri:

[divider]

Beneficiezi de o reducere de 20%:
– dacă te înscrii şi plăteşti taxa de participare la workshop cu cel puţin o lunăi înainte de începerea acestuia.

Beneficiezi de o reducere de 10%:
– dacă eşti părintele unui copil de la Creşa sau Grădiniţa Heidi
– dacă ai participat deja la 2 cursuri la Academia Heidi
– dacă ai un talon de reducere.

Dacă vii împreună cu prietenii tăi, beneficiaţi fiecare de reducere:
– 10% reducere de persoană pentru un grup de 2 participanţi
– 15% reducere de persoană pentru grupuri de 3 sau mai mulţi participanţi

Atenţie! Reducerile NU se cumulează.

Important:
1. În cazul în care workshopul se amână sau se anulează din cauza organizatorului, banii se returnează.
2. În caz că ai plătit taxa de participare şi te răzgândeşti, primeşti banii înapoi integral dacă ne anunţi cu cel puţin 30 de zile înainte de începerea workshopului.
3. Banii plătiţi se reportează în proporţie de 70% la un alt curs (la alegerea ta şi programat în următoarele 4 luni) în caz că nu mai poţi ajunge şi ne anunţi cu 15-29 de zile înainte de începerea acestuia. Restul de 30% NU se returnează.
4. Banii plătiţi NU se returnează dacă ne anunţi că nu mai poţi ajunge la workshop cu 0-14 zile înainte de începerea acestuia.
Îţi mulţumim pentru înţelegere!

 

To Top