Fără a avea legătură cu “drobul de sare” sau cu “a pune răul înainte”, credem că un curs de prim ajutor premedical ar trebui urmat de orice persoană care petrece timp cu un copil.

Academia-Heidi-curs-de-prim-ajutor

Vom învăţa la curs ce putem face în caz de pericol pentru a le putea acorda primul ajutor premedical copiilor în următoarele cazuri:
– stop cardio-respirator
– pierderea cunoștinței
– obstrucția căilor aeriene
– hipertermie și hipotermie
– mușcături/ înțepături de insecte
– sângerarea nasului
– înghițirea de substanțe toxice
– hemoragii
– luxații și entorse
– arsuri (în caz de electrocutare sau insolație)
– dureri abdominale
– înec

Cui se adresează: părinţilor, bunicilor, bonelor, cadrelor didactice care au în grijă copii cu vârsta de 0-18 ani

Trainer: Ciprian Constantin Flueraș lucrează în medicina de urgență din anul 2003 iar din 2015 este medic specialist în medicina de urgenţă. În prezent, lucrează la Spitalul Sinaia – Compartiment Primiri Urgențe și la UPU – SMURD Brașov. Este formator în medicina de urgență din 2008 și are o fetiță de 10 ani.

Durată curs: 4 ore, între 17:00 – 21:00
Următoarea întâlnire: 26 septembrie 2018.
Locuri disponibile: 15
Investiție: 190 lei/curs sau 1550 lei abonament nelimitat/modul

Cumpără cursul !

 

Cumpără abonament !

.

Galerie video

Galerie foto

Impresii de la curs

Curs de prim ajutor: îl recomand

Corina: A fost un curs foarte util, care ar trebui făcut de oricine. Îl voi recomanda cu încredere tuturor prietenilor mei. Mulţumesc pentru oportunitate organizatorilor şi lui Vlad, un om deosebit în dedicarea şi profesionalismul cu care îşi îndeplineşte vocaţia.

Valentina: Mulţumiri Academiei şi lui Vlad pentru iniţiativă, efort şi răbdarea de a împărtăşi cu noi într-o manieră  accesibilă  un ” strop de viaţă”! A fost o experienţă emoţională deosebită, pe care sperăm cu toţii să nu o trăim fizic! Cel mai mare câştig al meu este sentimentul de siguranţă că nu sunt absolut neputincioasă într-o situaţie nefericită!

Cristina: Cursul este foarte util. Afli lucruri utile pentru situaţii pe care nu le-ai luat în calcul că se pot întâmpla. Raportul teorie-practică este unul foarte bun. Cu siguranţă voi recomanda şi altor prieteni.

Alina: Voi recomanda cu siguranţă altor prieteni. Sunt nişte informaţii foarte utile, şi sunt mai sigură pe  mine în caz de urgenţă. Ştiu mai bine ce am de făcut.”

Simona: Informaţii utile, curs interesant. Timpul a trecut foarte repede. Mă simt mai sigură că pot trece cu brio de situaţiile neprevăzute. Am preciat modul laic, pe înţelesul tuturor de a vorbi al lui Vlad.

Brînduşa: Un curs foarte util pentru părinţi şi persoane care lucrează cu copiii, dar şi pentru orice persoană în general.

Costi: Un curs util care nu trebuie ratat de nimeni. Vlad s-a făcut foarte bine înţeles.

Ana: Informaţiile primite sunt foarte utile şi sper ca în caz de urgenţă să fiu capabilă să pot pune în practică ceea ce am învăţat.

Cristina: Este un curs cu informaţii de valoare care pot face diferenţa în cazuri speciale. Mediul a fost extrem de plăcut şi prestaţia trainerului excelentă.

Valentina: Este foarte plăcut sentimentul unei comunităţi căreia îi pasă! Dincolo de informaţii vitale în cazuri critice, plec cu satisfacţia că putem oferi ajutor oricui! Felicitări din nou Academiei şi lui Vlad, care e un trainer disponibil şi pregătit pentru a trasnmite. Faţă de prima dată când am participat, acum cursul e mult mai bine condensat.

Lucian: Un curs de mare ajutor care îţi poate folosi în orice situaţie în care poţi să acorzi primul ajutor. Un curs foarte bine organizat!

Anca: Plec de la curs cu mai multă încredere în mine şi siguranţă că voi putea să-mi ajut copilul şi pe cei apropiaţi mei sau străini, în caz de nevoie. Prestaţia trainerului a fost foarte bună şi am fost încântată de experienţa în domeniu, practica şi profesionalismul lui.

Georgiana: Un curs foarte util, cu explicaţii clare şi foarte uşor de pus în practică. Îl recomand tuturor. Vlad este un medic care a ştiut să explice pe înţelesul tuturor, fără să folosească termeni medicali greu de înţeles, a răspuns prompt la orice întrebare şi atmosfera a fost în consecinţă una foarte relaxată. Conţinutul, prezentarea, locaţia, toate au fost de nota 10!

Ana: Aş recomanda cursul mai ales celor care sunt foarte înclinaţi să intervină imediat în orice fel de situaţie, am aflat acum, de cele mai multe ori greşit, înrăutăţind situaţia în loc să o facă mai bună.

Rodica: Un curs foarte bun şi bine organizat.

Luminița: Un curs foarte util, de la care plec foarte mulțumită!

Simona: Un curs foarte folositor pe care îl recomand prietenilor mei. Vlad este foarte explicit și ușor de înțeles.

Mihaela: Mi-a plăcut foarte mult cursul, cât de bine este structurat și organizat. Tot ce am aflat este foarte util. Îl recomand cu multă căldură oricui, obligatoriu tuturor celor ce lucrează cu copii! Foarte bună și prestația trainerului!

Mia: Un curs interesant la care mă bucur că am participat. Am aflat noțiuni foarte utile pe care le dobândim și reținem mult mai eficient decât atunci când le citim în articole de specialitate. Mi-a plăcut mult prestația trainerului care a răspuns tuturor întrebărilor cu profesionalism, sinceritate și umor.

Gabriela: Un curs foarte util pentru activitatea de zi cu zi.

Cert este că am plecat cu multe informații foarte utile pe care chiar nu le știam!

Un curs foarte util și interactiv care trebuie făcut de fiecare părinte.

Important:
1. Facem apel la înţelegerea dvs. în legătură cu prezenţa copiilor la eveniment. Cei mici sunt aşa de drăgălaşi că mai toată atenţia celorlalţi se îndreaptă către ei şi mai puţin către trainer. În plus, vor şi ei să contribuie, “să spună” ce le place şi ce nu. Ştim din experienţa de la Academie şi din feedbackul de la participanţi că e mai cu folos să îi lăsăm pe bunici să aibă grijă de tentaţiile astea mici.
2. În cazul în care evenimentul se amână sau se anulează din cauza organizatorului, banii se returnează.
Îţi mulţumim pentru înţelegere!

To Top