Dimineața porților deschise la Academia Heidi

Pe 9 septembrie 2017, într-o dimineață colorată de toamnă, vă așteptăm cu ușile larg deschise începând cu ora 10.00! Vacanța de vară rămâne în urmă, septembrie ne invită să ne facem planuri pentru noul an academic! Ne dorim să pășiți alături de cei mici, dar și de bunici și bone, în lumea atelierelor de la Academie. Sună a veselie și bucurie! Bucuria de a testa gratuit tot ceea ce trainerii au de oferit: cunoștințe, chef de joacă, empatie și respect pentru oamenii mici și pentru oamenii mari. Fiecare va descoperi ce anume îi va face plăcere să învețe pe parcursul anului următor!

De la teatru la arte marțiale, de la șah la povestea artei, de la experimentele din laboratorul de știinte la oratorie, de la aventuri în aer liber la educație muzicală, de la dezvoltare personală la gătit sănătos, de la germană prin artă la vorbit în public, de la mișcare creativă la Mind Lab, de la descoperirea serilor în familie la Cercul siguranței și Evolutionary Parenting, tot ce avem de oferit este timp frumos pentru sine, pentru copil, pentru familie.

Din 20 în 20 de minute, vor avea loc ateliere fulger, ochii iscoditori îi vor urmări pe instructori la treabă. Veți putea pune întrebări, ne veți cunoaște și credem noi că va fi începutul (sau pentru o parte dintre voi, continuarea) unei frumoase prietenii!

Absolventul Academiei Heidi este un om(uleț) curajos, vesel, curios și creativ. El nu se teme de situațiile dificile care îi apar în cale, știe să își gestioneze emoțiile și se concentrează să găsească soluții creative, în același timp iubind oamenii și lumea care îl înconjoară. Are respect pentru ceilalți și pentru sine, este empatic și atent. Când îl întâlnești îți face mare plăcere să povestești cu el.

Deschidem ușile către viitor, alături de voi, oameni frumoși care creșteți copii curioși!

Vă așteptăm cu drag!
Echipa Academia Heidi

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top