Prim ajutor la Academia Heidi

Din ce în ce mai mulţi ştim să acordăm primul ajutor copiilor în caz de pericol

Şi am trecut la catastif un alt curs de prim ajutor premedical acordat copiilor încheiat cu succes la Academie! De această dată, pentru că am mărit perioada de desfăşurare cu o oră, am avut mai mult timp pentru exerciţiile practice. Lucru apreciat de participanţi, care au avut ocazia să-l salveze mai des pe Gogu (manechinul de serviciu : ) ).

Vlad, medic primar în medicina de urgenţă şi trainerul cursului, a prezentat ca de obicei, clar, prompt, concis, pe înţelesul tuturor şi într-un mod degajat şi apropiat de public. : ) A dat explicaţii, a răspuns la întrebări, a povestit din experienţa lui de 10 ani de la SMURD şi a şi pus la test cunoştinţele iniţiale şi finale ale participanţilor. Ca să fim siguri că plecaţi acasă cu cât mai multe informaţii utile!

Cei prezenţi au considerat că informaţiile prezentate pentru acordarea primului ajutor au o mare valoare practică şi majoritatea au putut numi cel puţin 3 lucruri pe care se simt în stare să le facă singuri chiar din ziua cursului (ex. masajul cardiac, aşezarea în poziţia de siguranţă, manevra Heimlich, tratarea arsurilor, etc).

Cursul de prim ajutor e necesar tuturor şi mai ales celor care au în grijă un copil. Au început deja înscrierile pentru ediţia următoare ce va avea loc vineri, 5 aprilie. Mai multe detalii găsiţi aici.

Impresii de la curs

[divider]

“Un curs foarte util, recomandat tuturor, fie că au sau nu copii. Bine conceput şi din păcate, rar întâlnit în Braşov. De aceea considerăm că Academia Heidi este o deschizătoare de drumuri. La cât mai multe!”

“Super interesant, informaţii concrete şi utile! Un curs care după părerea mea ar trebui să fie “prezent” în fiecare grădiniţă. Tare mă bucur că aici este.”

“Foarte util. Îţi structurezi unele cunoştinţe şi afli lucruri noi. Vlad e bine pregătit, degajat, apropiat de public. M-am simţit foarte bine şi am aflat lucruri utile.”

“Le recomand şi altor părinţi să urmeze acest curs.”

“Un curs foarte util şi bine prezentat.”

“Am învăţat foarte multe despre primul ajutor. Totul este foarte bine prezentat.”

“A fost un curs interesant, deloc plictisitor. Mi-a fost de ajutor! Vlad e o persoană cu experienţă. M-am simţit foarte bine! Vin şi data viitoare!”

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top