“Doar ţiţi rămâne mică” lansare de carte pe 6 mai la Academia Heidi

“Doar ţiţi rămâne mică” este prima poveste ilustrată românească despre alăptare prelungită şi înţărcare blândă. Începută ca o poveste spusă unui copil “încă alăptat”, a crescut la sânul comunităţii care i-a finanţat publicarea prin campania de crowdfunding din 2017.

Deşi e o carte de poveşti, e întâi pentru tine. Pentru că alăptezi de atâta timp şi cu atâta drag încât nu te lasă inima să-ţi desprinzi copilul de sân ruşinându-l cu “eşti prea mare”, învinovăţindu-l cu “ţiţi s-a îmbolnăvit” ori minţindu-l că “s-a acrit laptele”.

E o poveste şi pentru copilul tău. Pentru că stă de o viaţă la sân şi îi este atât de bine acolo încât nu are nici un motiv să renunţe. Pentru că va putea păstra amintiri dragi despre alăptare doar simţindu-te alături de el în tranziţia de la dragostea de sân la dragostea cea mare.

E o carte şi o poveste pe care îmi doresc să o împărtăşesc cu voi!

Vă invit duminică, 6 mai, între 11:00 şi 12:30, la sediul Academia Heidi (str. Apulum 1 – 3, la mansardă), să vorbim despre cum să ne găsim curajul, împreună cu copiii noştri, pentru viaţa-de-după-alăptare.

Vor împărtăşi cu noi experienţe şi opinii: Mihaela Drilea, consultant alăptare IBCLC la Centrul AloMama Brasov: Andreea Ola, consultant alăptare IBCLC In brate la mami şi psiholog: Alina Moldovan, membru fondator al Fundația Comunitară Brașov, psiholog şi co-owner la @EquilibruPsi.

Facem schimb de poveşti?

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top