Eveniment caritabil pentru Andrei şi Theo

Cred că fiecare dintre noi a simţit pe pielea lui, cel puţin o dată, cum e să treci printr-o perioadă mai dificilă, când o supărare, un necaz, o boală a cuiva drag îţi consumă toată energia şi te lasă uneori fără speranţă. Sper că cei mai mulţi dintre noi au simţit în astfel de momente cât de minunată e solidaritatea umană şi cât de încrezător devii având în jur oameni care se solidarizează ca să te ajute şi să-ţi fie alături.

Ei, bine, cu astfel de acţiuni de readus zâmbete pe feţe şi încredere în suflete se ocupă un grup de mămici inimoase din Braşov. Au înfiinţat un grup pe facebook, au adunat mulţi membri şi au închegat un comitet de acţiune care duce la capăt misiuni umanitare din ce în ce mai eficient!

Ultimul eveniment de acest gen a avut loc duminică, 21 aprilie, sub forma unui târg de bunătăţi culinare, creaţii vestimentare, obiecte de decor, ateliere de creaţie. Banii strânşi din vânzări şi donaţii vor fi redirecţionaţi către Andrei şi Theo, doi copii care au nevoie de tratamente medicale.

Am văzut la târgul “Împreună pentru ei” o desfăşurare mare de forţe, multe zâmbete, un Spiderman, 3 piraţi şi mai multe prinţese… : ) Copiii au avut un atelier dedicat cu pictură pe faţă şi mânuţe. : )

Nu ştiu cum o fi în sufletul părinţilor celor doi copii, dar sper că şi-au mai încărcat bateriile de speranţă şi încredere.

Le felicit cu mare drag pe fetele din acest grup! E minunat pentru mine să mă gândesc că poate într-o zi voi avea nevoie de un astfel de ajutor şi ele sunt în preajmă! Bravo, fetelor! E mare nevoie de astfel de exerciţii de umanitate care să scoată ce-i mai bun din noi la suprafaţă. Şi cu cât vedem mai multe astfel de iniţiative în jur , cu atât ne vor intra mai mult  în obişnuinţă. Răsplata e grozavă: sentimentul acela de bine că ai dăruit care îţi umple sufletul şi îţi dă putere şi motivaţie pe viitor! Mie mi se umplu ochii de lacrimi doar când mi-l amintesc!

Cine mai doreşte să ajute poate dona bani în contul pus la dispoziţie de organizatori.

Am fost şi noi inspirate de fete şi la propunerea lor am organizat la Academia Heidi 3 evenimente pe această temă, donând în totalitate banii din taxa de participare.

Copilul de 1-3 ani acasă: Program, rutine, activităţi

Academia-Heidi-Copilul-de-1-3-ani-acasa-program-rutine-activitati-04

Daiana ne-a povestit multe din experienţa ei de director de grădiniţă şi creşă la acest atelier dedicat părinţilor, bunicilor şi bonelor care au îngrijire un copilaş acasă. Îngrijirea pe care copiii o primesc în primii 3 ani de viaţă, precum şi experienţele care le sunt oferite acum au o influenţă puternică asupra modului în care cei mici se raportează la lume, interacţionează cu cei din jur şi învaţă, pe parcursul întregii vieţi.

Seara de jocuri în familie

Academia-Heidi-Seara-de-jocuri-in-familie-06

La seara de jocuri a fost din dou distracţie în familie! Daiana i-a energizat pe copii la jocurile pe mochetă, la jocul cu trenul şi fântâna şi le-a stârnit creativitatea la pictură. : )

Seara de jocuri în familie este modul perfect de a petrece timp de calitate cu copilul dvs, de a întări legăturile emoționale din familie și de a-i învăța pe micuți câteva valori importante.

Atelier de făcut pâine 

Atelier de pâine

La atelierul de făcut pâine ne-am distrat de minune frământând şi trântind aluatul. Aşa, ca să ne aducem aminte de  bunica! : ) Am aşteptat apoi cuminţi să dospească şi am urmărit apoi din când în când pâinicile din cuptor. Mirosul de pâine a fost grozav, iar cele care au luat aluatul să îl pună acasă la cuptor s-au putut delecta cu aromele îmbietoare mult mai mult.

A fost o săptămână plină pentru multă lume! Noi mai vrem! : )

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top