Evolutionary Parenting este despre cadrul de dezvoltare umană pe care orice părinte are nevoie să-l știe pentru a putea să participe activ la evoluția și împlinirea sa personală. Un părinte care înțelege și își asumă propria evoluție poate, cu adevărat, să faciliteze evoluția și împlinirea propriilor copii.

Dacă ești vreun pic asemenea mie, probabil ai avut suficient de multe perioade în viața ta de părinte în care ai simțit că nu prea mai ai spațiu în viața ta și pentru tine, că a apărut o falie între tine și soț/soție/partener/partenera de viață și nu știi exact de unde, că toată energia ta și toate resursele tale se îndreaptă către copil/copii și, cumva, pe lista ta de priorități nimic sau foarte puțin e despre tine.

Dacă rezonezi cu rândurile de mai sus, mă bucur tare mult să-ți spun că te poți readuce pe lista de priorități, să recapeți magia de a fi părinte și să simți că evoluezi alături de copilul/copiii tăi. Doar dacă noi simțim că suntem fericiți și împliniți, putem să ne ajutăm copiii să trăiască o viață de fericire și împlinire.

Eu sunt Laurențiu Horubeț și te invit la un workshop în care vei avea ocazia:

  • să înțelegi în profunzime:
     stadiile de dezvoltare psihologică (unele obligatorii, altele nu) și cu ce deprinderi, conștiente și inconștiente, ai rămas din fiecare.
     nevoile principale asociate fiecărui stadiu psihologic și cum se transformă ele în deficiențe dacă nu ți le satisfaci. Desigur, aceste deficiențe sunt transferate la copii, de cele mai multe ori.
     ce e în spațiul dintre cine ești și cine vrei vrei să fii, ca părinte.
  • să-ți clarifici principiile tale de părinte, ce credințe și comportamente sunt în spatele lor și ce poți face să le trăiești cu integritate
  • să te simți inspirat/inspirată să participi activ la evoluția ta personală, pentru a putea facilita, cu adevărat, evoluția copilului/copiilor tai

Laurențiu Horubeț

Trainer: După 13 ani petrecuți prin companii multinaționale (Vodafone, Adobe Systems, Pricewaterhouse Coopers) pe 3 continente, am decis să-mi deschid propria firmă de consultanță în leadership (Let’s — Talk), principala motivație fiind cea de a putea petrece cât mai mult timp cu soția mea și cu băiatul meu. La bază sunt profesor de limba română și engleză, am și profesat 4 ani într-un colegiu privat internațional, după care am ales calea dezvoltării oamenilor și restul carierei mele a fost în resurse umane. Sunt coach transformațional (ICF) și consultant certificat în analiza și dezvoltarea valorilor personale, de grup și de leadership de către Barrett Values Centre, cânt la chitară, citesc și îmi place să umblu, în necunoștință de cauză, la mașina personală. Valorile mele personale sunt: conexiune, împlinire și sinceritate.

Cui se adresează: părinţilor, bunicilor, bonelor, cadrelor didactice

Durată workshop: 2 întâlniri (vineri și sâmbătă)
Următorul workshop va avea loc în 13-14 octombrie 2017.
Durată întâlniri: 3 ore, 18:00-21:00 (vineri); 7 ore, 09:00-16:00 (sâmbătă)
Locuri disponibile: 15
Investiție: abonament de minim 10 ore/lună

Ia-ți abonament

 

.

Important:
1. Facem apel la înţelegerea dvs. în legătură cu prezenţa copiilor la eveniment. Cei mici sunt aşa de drăgălaşi că mai toată atenţia celorlalţi se îndreaptă către ei şi mai puţin către trainer. În plus, vor şi ei să contribuie, “să spună” ce le place şi ce nu. Ştim din experienţa de la Academie şi din feedbackul de la participanţi că e mai cu folos să îi lăsăm pe bunici să aibă grijă de tentaţiile astea mici.
2. În cazul în care evenimentul se amână sau se anulează din cauza organizatorului, banii se returnează.
3. În caz că ai plătit taxa de curs şi te răzgândeşti, primeşti banii înapoi integral dacă ne anunţi cu cel puţin 30 de zile înainte de începerea cursului.
4. Banii plătiţi se reportează în proporţie de 70% la un alt curs de la Academie (la alegerea ta şi programat în următoarele 4 luni) în caz că nu mai poţi ajunge şi ne anunţi cu 15-29 de zile înainte de începerea acestuia. Restul de 30% NU se returnează.
5. Banii plătiţi NU se returnează dacă ne anunţi că nu mai poţi ajunge la eveniment cu 0-14 zile înainte de începerea acestuia.
Îţi mulţumim pentru înţelegere!

 

To Top