Grupul de suport în Babywearing Braşov: singurul grup de acest fel din România!

Babywearing-Brasov-Academia-Heidi-31

Suntem tare entuziasmaţi în echipa de la Academia Heidi de succesul pe care îl are Grupul de suport în Babywearing Braşov! Bine, asta era cumva de aşteptat, la cât de implicată şi pasionată e Lauren Manu, iniţiatoarea şi moderatoarea grupului. Babywearing Braşov e singurul grup din România ce oferă suport în purtatul bebeluşilor care are website, pagină de facebook activă, un set de sisteme de babywearing donate pentru practică şi învăţare şi întâlniri la care participă mămici şi bebeluşi!

E a doua lună în care organizăm două sesiuni în aceeaşi zi, datorită numărului mare de cereri. Întâlnirile au loc în prima miercuri din fiecare lună şi au temele anunţate în prealabil. Tema din luna decembrie a fost: Cold-weather wearing (options for wearing your baby during the winter).

Lauren ne-a prezentat opţiunile pe care le avem pe timp de iarnă pentru a asigura confortul bebeluşilor purtaţi. Geci special concepute sau improvizate, veste personalizate, păturici cumpărate sau croşetate şi plasate peste SSC, straturile cu care îi îmbrăcăm pe cei mici, toate au fost povestite şi încercate.

De asemenea, mămicile care au dorit să înveţe cum se pune un wrap elastic sau fix, un sling cu inele, un meitai sau orice alt SSC disponibil în geamantanul cu surprize a lui Lauren a fost încurajată să experimenteze.

Una dintre mămicile prezente ne-a declarat la final: “Înainte de a cumpăra un wrap, cel mai bine este să testezi cât mai multe tipuri. Eu nu am ştiut acest lucru, iar cel pe care l-am cumpărat nu este bun. Acest curs mi-a oferit ocazia de a alege cel mai bun produs pentru bebeluşul meu.”

Anul viitor, pe 31 ianuarie vom organiza o întâlnire specială pentru tătici: Daddy’s Babywearing, când Lauren împreună cu soţul ei şi cu un prieten de-al acestuia le vor arăta tăticilor cât de minunat e Babywearingul!

Până atunci, ne vom vedea ca şi până acum, în formula mămici+bebeluşi pe data de 8 ianuarie la întâlnirea cu tema: Newborn wearing dos and don’ts, and what is best.

Înscrierile pentru ambele evenimente de babywearing de la Braşov de luna viitoare se fac doar prin completarea formularelor de înscriere. Vă aşteptăm cu drag!

Înscrie-te

[gdl_gallery title=”Babywearing” width=”160″ height=”140″ ]

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top