Homeopatia în tratamentul copiilor

Homeopatia în tratamentul copiilor: o seară între prietene

Cei interesaţi de alternativele la medicina clasică în tratamentul copiilor, pot afla la cursul de homeopatie de la Academia Heidi ce pot face pentru a se asigura că cei mici sunt sănătoşi atât fizic cât şi emoţional dar şi ce pot face în caz că apare nevoia unui tratament.

Cursul a ajuns deja la a doua ediţie! Plecând de la evaluarea făcută de participanţii de la prima ediţie, cursul a fost updatat ca să satisfacă cât mai multe din nevoile celor care participă.

Şi atmosfera parcă a fost mai degajată şi mai prietenoasă de data asta, una dintre mămici declarând la final că s-a simţit ca la “o seară între prietene!”

Cursul se doreşte o introducere în tainele homeopatiei, oferindu-le celor care participă informaţii de bază despre originea homeopatiei, despre specificul remediilor homeopate şi despre reacţia corpului la acestea, despre măsurile pe care le avem cu toţii la îndemână pentru a ne păstra starea de sănătate psihică şi fizică cât mai intacte. Suportul de curs conţine şi o listă de remedii homeopate, un fel de trusă de urgenţă pe care e recomandat să o avem mereu la dispoziţie în casă pentru a trata traumatisme, entorse, înţepături, răceli, febră, afecţiuni respiratorii, digestive, arsuri, infecţii, sperieturi etc.

Prestaţia doamnei doctor Andrea Hampel-Binder a fost cotată drept una foarte bună, caldă şi prietenoasă iar explicaţiile clare şi pe înţelesul tuturor au fost foarte apreciate.

Următoarea ediţie a cursului de Homeopatie în tratamentul copiilor de la Academia Heidi va avea loc după ce ne întoarcem din vacanţă!

Homeopatia în tratamentul copiilor

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top