Impresii după conferinţa “Cum să-i creşti stima de sine”, susţinută de Urania Cremene la Braşov

Iată că s-au scurs deja câteva zile de la încheierea conferinţei organizate de Academia Heidi şi susţinute de Urania Cremene la Braşov. Tema propusă: Cum să-i creşti stima de sine a fost de mare interes, numărul de locuri disponibile anunţate iniţial epuizându-se înainte de ziua conferinţei! Sala pusă la dispoziţie de Şcoala Jules Verne s-a umplut cu părinţi, viitori părinţi, cadre didactice, psihologi, iar Urania a împărtăşit informaţii într-o atmosferă degajată şi relaxată.

Impresiile participanţilor:

[divider]

Stima-de-sine-parinti-copii-urania-cremene-academia-heidi-brasov05Andreea, cercetător: “O conferinţă utilă, care mi-a confirmat ceea ce fac bine, şi ceea ce fac mai puţin bine şi va trebui să îmbunătăţesc. Un câştig atât pentru mine cât şi pentru copilul meu. Urania a fost o prezenţă plăcută şi caldă, m-am simţit bine, iar timpul a trecut pe nesimţite.”

Petronela, economist: “Tema foarte interesantă şi de actualitate. Bine structurată , interactivă.”

Loredana, inspector: “Parcă s-a deschis o poartă către sufletul meu pe care, conştient sau inconştient o închisesem. Am povestit deja multor prieteni la birou despre această conferinţă şi despre faptul că este extraordinar să te redescoperi.”

Horia, economist: “În general totul ok! Singura dilemă personală – una din temele conferinţei – să nu-i spui copilului că poate face orice – spiritualiştii vechi şi noi, cuanticii susţin contrariul – că poţi realiza orice îţi propui. Aş recomanda evenimentul oricui !”

Adriana, economist: “De mult îmi doream să particip la un eveniment legat de educaţia copiilor. Urania Cremene m-a încântat. Prezentarea a avut multe exemplificări care au lămurit tehnicile pentru creşterea stimei de sine a copiilor. Ulterior m-am gândit mai mult la copilăria mea; mie mi-a trebuit o grămadă de timp ca să mă simt bine în pielea mea. Mă gândesc deja să mă înscriu la încă un curs sau conferinţă.”

Stima-de-sine-parinti-copii-urania-cremene-academia-heidi-brasov07Raluca, programator: “Mi-a plăcut conferinţa foarte mult pentru că am rămas cu idei practice despre cum să comunicăm bine cu ai noştri copii pentru a nu le descuraja sentimentele (stima de sine). Ideile cred că sunt foarte bune pentru a le folosi în relaţia cu oricine din jurul nostru, nu doar cu copiii. Am avut atenţia captată continuu şi mi-am notat o grămadă de idei utile. Mulţumesc!!”

Cosmin, webdesigner: “A fost foarte interesantă conferinţa, a avut foarte multe exemplificări referitoare la cazuri de care te loveşti inevitabil ca părinte şi solutii date cu mult sens.”

Mihaela, programator: “A fost o conferintţă de nota 10, foarte bine structurată, cu ideile exprimate clar şi precis, pentru a se întipări uşor în memorie, cu exemple foarte bine alese, astfel încât metodele prezentate să fie mai uşor de înţeles şi asimilat. Iar Urania a fost minunată, foarte caldă, apropiată şi în acelaşi timp convingătoare în a ne insufla puterea de a face mai mult şi mai bine pentru cei ce îi iubim… şi nu numai pentru ei!”

Mihaela, instructor educaţional: “Cum să-i creşti (şi să-i menţii, aş mai adăuga eu) stima de sine a unui copil este cel mai important lucru pe care trebuie să-l înveţe orice părinte sau orice adult care intră în relaţie cu copiii. Am conştientizat încă o dată că stima de sine este acea “structură de rezistenţă” pe care putem construi o personalitate echilibrată. Şi este atâta nevoie să învăţăm cum să facem asta! Mie îmi place extraordinar de mult modul cum Urania trasmite tot ceea ce ştie. Este un trainer cu multă experienţă iar prestaţia ei este de fiecare dată IMPECABILĂ! Este o plăcere să o ascult şi să particip la cursurile şi conferinţele ei! De fiecare dată plec cu sentimentul de “mai vreau”!”

Stima-de-sine-parinti-copii-urania-cremene-academia-heidi-brasov11-1Cosmina, contabil: “A fost superrr!!! M-am simţit excelent, iar Urania este o persoană deosebită şi unică!”

Alina, psiholog: “A fost o experienţă interesantă, am învăţat lucruri noi. Mi s-a părut foarte bine structurat conţinutul prezentării şi a venit cu exemple concrete, foarte utile şi uşor de aplicat.”

Raluca, antreprenor: “Conferinţa mi-a clarificat câteva situaţii în care nu ştiam cum să procedez şi mi-a arătat cât de mult pot influenţa în bine copilul meu prin felul în care eu îmi formulez răspunsurile la întrebările, alinturile şi supărările lui. În concluzie: A meritat să investesc 2 ore din timpul meu pentru această conferinţă.”

Dana, învăţătoare: “Mi-a plăcut foarte mult. Am descoperit un trainer minunat, care ne-a încântat cu un material valoros despre stima de sine.”

Nicoleta, profesor logoped: “A fost o experienţă interesantă. Tot ceea ce am aflat la această conferinţă îmi va fi util, atât ca specialist, care are contact permanent cu părinţii şi copiii, cât şi ca viitoare mamă. Felicitări!”

Alina, mamă a 4 copii: “Merită să mergi la astfel de întâlniri, pleci de acolo relaxat, destins dar mai important decât orice, foarte bine informat! Iar informaţia este extrem de valoroasă în lumea noastră!”

“Un subiect extrem de vast şi interesant care nu are cum să încapă într-o sală şi în numai 2 ore, mai ales când este pentru copiii tăi. Mulţumim şi mai vrem să discutăm!”

Stima-de-sine-parinti-copii-urania-cremene-academia-heidi-brasov09“Mi-a plăcut foarte mult conferinţa susţinută de Urania. Au fost multe exemple concrete şi am plecat de acolo cu idei care mi s-au confirmat şi cu idei noi sau la care nu m-aş fi gândit. Mă voi strădui să aplic aceste idei, deşi în viaţa de zi cu zi este uneori greu. De aceea aş vrea să particip şi la cursul Parenting cu Urania Cremene.”

“Am ajuns acasă convinsă fiind că voi putea fi un părinte mai bun decât am fost.”

“Fain! Super fain!” asa am descris prietenilor conferinţa. Urania este un bun profesionist. Mă inclin în faţa ei!”

Galerie foto

[divider]

[gdl_gallery title=”Stima de sine” width=”170″ height=”140″ ]

Următorul eveniment susţinut de Urania Cremene la Braşov şi organizat la Academia Heidi este programat în perioada 9-10 noiembrie. Cursul Parenting cu Urania Cremene este dedicat părinţilor, bunicilor, bonelor şi cadrelor didactice care au în grijă copii cu vârsta de 0-18 ani.

Vă aşteptăm cu drag!
Echipa Academia Heidi – primul centru de învăţare din Braşov dedicat familiei

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top