Început de sezon la Academia Heidi

Ca în fiecare an, luna octombrie înseamnă început de sezon pentru cursurile de copii de la Academia Heidi. Ne-am revăzut, ne-am bucurat de noi colegi și cu pași timizi, ne-am apucat de treabă. Atelierul de gătit ne-a întâmpinat cu mirosuri, gusturi noi și lucruri interesante despre condimente; am pus murături, am făcut bruschette cu roșii și oregano și cartofi la cuptor cu rozmarin. Laboratorul de științe ne-a pregătit, ca de obicei, multe experimente care să ne facă să punem o mulțime de întrebări. Jocurile de la Vorbit în public ne ajută să prindem curaj, să înțelegem emoțiile și să ne respectăm colegii. La Aventuri în aer liber ne jucăm, îndrăznim, învățăm din greșeli și lucrăm în echipă. Cântecele, poeziile și pictura sunt la ele acasă la cursul de Germană prin artă. Cu multă imaginație și creativitate, învățăm să ne cunoaștem și să ne acceptăm așa cum suntem, la Atelierul de teatru.

Ce voi fi cand voi fi mare cursuri copii arhitectura brasov Academia Heidi 1

Am demarat proiectul “Ce voi fi când voi fi mare” cu o primă întâlnire cu Cristina, un arhitect pasionat, care s-a jucat cu noi, cu lumini și umbre, făcându-ne să ne dăm seama de multe lucruri pe care nu le observasem până acum.

Săptămâna viitoare începem cursul care ne va face viața mai ușoară și ne va ajuta să ne facem mai mulți prieteni: Bune maniere . Prin jocuri și activități distractive, vom învăța nu numai ce trebuie să spunem sau să facem în anumite situații, ci și respectul pentru ceilalți. Învățăm să fim mai buni cu cei din jurul nostru.

Toate cursurile pot fi încercate într-o primă lecție gratuită. Vă puteți înscrie pe www.academiaheidi.ro sau la telefon 0735843391 (Claudia).

Vă așteptăm cu drag!

[gdl_gallery title=”inceput-de-sezon-la-academia-heidi” width=”120″ height=”120″ ]

 

 

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top