Joc şi Emoţii

Joc şi Emoţii: a 3-a ediţie încheiată cu zâmbete largi şi îmbrăţişări la Academia Heidi

Joc şi EmoţiiLa Academie, săptămâna trecută a fost una foarte plină de energia Otiliei Mantelers! Joi am inaugurat seria de conferinţe iar în week-end am găzduit pentru a 3-a oară la Braşov cursul Joc şi Emoţii: Playful Parenting.

Conferinţa Agresivitatea copiilor s-a bucurat de mare succes în rândul participanţilor iar noi am fost tare fericite că am reuşit să ne descurcăm onorabil pe partea organizatorică.

Am încheiat săptămâna în glorie cu jocuri şi multă emoţie! Otilia e minunată în rol de părinte jucăuş şi trasmite asta cu toată fiinţa ei. Am auzit de multe ori că dacă citeşti cartea lui Larry Cohen, nu mai e nevoie să vii la curs. De fiecare dată când o vedem pe Otilia ne dăm seama că nu e aşa. Citind cartea îţi imaginezi jocurile şi situaţiile descrise. Venind la curs vezi şi simţi. Otilia se tăvăleşte pe jos, se “maimuţăreşte”, face tot felul de feţe supărate şi vesele, însufleţeşte maimuţoii şi răspunde la întrebări la care nu găseşti răspunsuri în carte. De fapt, cursul ei e mult mai mult decât cartea de Playful Parenting! Pentru că Otilia citeşte foarte mult pe tema parentingului (încă nu am înţeles cum are timp cu 3 copii!), cursul ei de Joc şi Emoţii înglobează informaţii de la mult mai mulţi autori. Iar asta se vede cu fiecare curs. E a treia ediţie la Academie şi de fiecare dată descoperim noutăţi şi din ce în ce mai multe explicaţii ştiinţifice. : )

Următoarele evenimente cu Otilia la Braşov (conferinţă şi curs) vor avea loc în lune noiembrie. Vom anunţa cât de curând atât datele exacte cât şi tema conferinţei.

Şi ca să nu credeţi că ne lăudăm de unii singuri, iată mai jos şi câteva poze şi impresii ale celor care au participat la această ediţie.

[gdl_gallery title=”Joc si Emotii” width=”140″ height=”140″ ]

Mihaela: A fost un curs minunat, fascinant. Mi-a arătat o altă cale de a te conecta cu copilul, un mod minunat de a pătrunde în lumea lui atât de intensă emoţional. Sunt lucruri uşor de aplicat şi la îndemââna oricui, cu finalitate rapidă. Ceea ce mi-am dorit a fost să aflu modalităţi noi prin care să mă pot apropia de copilul meu, chiar dacă relaţia noastră e foarte ok. Simţeam nevoia de mai mult. ŞI ACEST CURS A REUŞIT ASTA! Otilia este o prezenţă puternică şi convingătoare. Mi-a dat încredere şi mi-a umplut “cupa” : ) Mulţumesc mult!
Felicitări Academiei Heidi pentru toată munca! Este excelent ceea ce faceţi pentru noi şi pentru cei pe care îi iubim cel mai mult: copiii noştri!

Cristina: Este un curs revelator care va îmbunătăţi cu siguranţă relaţia părinte-copil. Iniţial, informaţiile par greu de digerat, însă analizând, am realizat că sunt lucruri fireşti şi explicabile. Otilia este minunată, extrem de umană şi m-a impresionat pentru că nu-i judecă pe ceilalţi.

Medeea: Foarte bine venit cursul, aşa cum mă aşteptam. Aş spune că merită din plin să participe toţi părinţii la un astfel de curs, pentru că rămâi cu foarte mult lucruri folositoare şi necesare în relaţia cu copilul! Pentru mine totul a fost super iar Otilia a avut o prestaţie excelentă!

Anca: Un curs excelent care mi-a oferit o perspectivă nouă asupra relaţiei cu băieţii mei. Plec cu multe idei de jocuri, şi cu certitudinea că am instrumentele necesare pentru a construi o relaţie extraordinară cu ei. Mulţumesc Otilia!

Mihaela: Playful Parenting este o abordare super faină, care chiar ne poate ajuta să vorbim, să ne comportăm şi să rezolvăm situaţii pe limba copiilor. Am apreciat foarte mult autenticitatea Otiliei, faptul că a dat foarte multe exemple din experienţa personală şi că a fost deschisă să reflecteze şi să răspundă întrebărilor grupului.

Sînziana: A fost un curs minunat, peste aşteptări şi mi-au fost date răspunsuri la toate întrebările. Prestaţia Otiliei a fost de nota 100! : )

Daniela: Un week-end minunat, relaxant. Înveţi multe şi ai sentimentul de linişte. Foarte util acest curs.

Carmen: În primul rând descoperi că e ok să ai părţi bune şi rele, să ai şi să nu ai răbdare cu copilul tău. Descoperi cî nu eşti robot, ci OM. Descoperi fascinaţia dezvoltării minunii din viaţa noastră.

Estera: Un curs care te ajută să intri în lumea copiilor, te ajută să “rezonezi” cu ei şi să înveţi să vorbeşti aceeaşi limbă. Otilia este un om foarte cald, cu inima deschisă care a arătat mult din lumea ei interioară.

Victor: Un curs foarte util. Este foarte bine să înţelegi comportamentul copilului şi mai ales să înţelegi care e sursa acţiunilor pe care noi le considerăm absurde.

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top