Parent's Masterclass la Academia Heidi la Braşov

Magazia de unelte şi Parent’s Masterclass

Parent's Masterclass la Academia HeidiÎnţelegi bine ce e în spatele filozofiei Parent’s Toolshop când la terminarea workshopului Parent’s Masterclass pleci acasă cu un suport de curs impresionant (aprox. 500 de pagini) şi cu senzaţia că trusa de unelte “părinteşti” e mult mai plină.

Urania ne-a vorbit, exemplificat şi demonstrat, pe rând, cum se pot folosi uneltele pentru stima de sine, cooperare, independenţă, ascultare, rezolvarea problemelor, comunicare clară, păstrarea calmului, indisciplină şi disciplină .

Pe tot parcursul workshopului au fost adresate situaţiile particulare de acasă ale participanţilor într-un stil cald şi empatic. Urania are o mare experienţă în a ţine traininguri, şi pe lângă asta, valorifică foarte bine experienţa ei de mamă şi toate informaţiile legate de tema parentingului pe care le-a acumulat. Asta a contribuit în foarte mare parte la faptul că toţi cei care au fost prezenţi au plecat acasă cu multe soluţii la îndemână de implementat.

Iată şi câteva din impresiile de după acest workshop:

Mihaela Tiron, instructor educaţional: A fost super!!! Sunt foarte încântată de atmosfera acestor două zile, de metoda Parent’s Toolshop, de oamenii pe care i-am cunoscut … şi nu în ultimul rând de adordarea cu totul şi cu totul specială a Uraniei! Metodologia aceasta oferă tehnici concrete pentru a educa un copil echilibrat – cu tot ce-i trebuie pentru a reuşi. Am plecat cu sentimentul de “mai vreau”!!! Aş mai participa oricând cu mare plăcere la cursurile Uraniei!

Irina Grăjdieru, mamă a doi băieţi de 5 şi 13 ani: Am trăit 2 zile impresionante, pline de conţinut, unde uiţi cum trece timpul şi unde discuţi despre cum faci ca cele mai minunate fiinţe apărute în viaţa ta, COPIII, să crescă armonios, plini de încredere şi libertate. Înveţi să recunoşti toate mesajele transmise de ei şi să le transformi în experienţe minutate, pline de valoare pentru toţi. Mulţumesc.

Camelia Tatu, programator, mamă a doi băieţi de 2 şi 5 ani: Au fost 2 zile frumoase în care am identificat multe dintre sursele problemelor pe care le am în comunicarea cu copiii. Am văzut că sunt “lucruri” care pot fi implementate de toţi părinţii, atâta timp cât îţi doreşti să schimbi ceva în relaţia ta cu copilul.

Cristina Ivan, consultant în informatică şi mama unei fetiţe de 2 ani: Mi-a plăcut foarte mult cursul şi am apreciat atmosfera care a fost foarte degajată. A fost un curs intens, cu multe informaţii valoroase şi bine exemplificate care mi-au satisfăcut nevoia de a învăţa şi a descoperi. Am plecat de la curs cu un sentiment de bucurie, încredere, mulţumire. Îl recomand cu mare căldură.

Următorul workshop cu Urania Cremene la Academia Heidi va avea loc în toamnă. Vom anunţa cât de curând mai multe detalii.

 

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top