Copilul de 1-3 ani acasă: Program, rutine, activităţi

Multă bună dispoziţie la workshopul “Copilul de 1-3 ani acasă: Program, rutine, activităţi”

Copilul de 1-3 ani acasă: Program, rutine, activităţiUltima ediţie înainte de vacanţă a workshopului susţinut de Daiana Colceriu, s-a bucurat de mare succes în rândul părinţilor participanţi. Conţinutul a fost îmbogăţit de această dată cu informaţii din filozofia Montessori, deoarece Daiana a absolvit de curând cursul de asistent de educator Montessori!

Exerciţiile practice au avut mare priză la public, toată lumea intrând în joc fără reţinere. Demonstraţiile despre introducerea activităţilor şi rutinelor noi au fost la fel de interesante.

Informaţiile au fost apreciate de participanţi ca fiind foarte utile şi prezentate într-o formă bine structurată, prestaţia Daianei a fost foarte bună iar la final toată lumea a plecat acasă cu idei concrete de implementat.

Impresii după workshop:

“De departe şi cu sufletul deschis este cel mai “bogat” curs la care am participat la Academia Heidi. Iar Daiana e minunată!”

“Cursul mi s-a părut foarte senin, prietenos, echilibrat şi plin de idei.”

“A fost super! Mi-a plăcut. Daiana mi-a captat atenţia pe tot parcursul cursului. O să mai particip şi la alte cursuri şi o să mă interesez mai mult de Heidi.”

“Mi-a plăcut Daiana. E super! Mi-au plăcut prezentarea şi participantele.”

Următoarea ediţie a workshopului Copilul de 1-3 ani acasă: Program, rutine, activităţi la Academia Heidi va avea loc în toamnă.

 

 

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top