O seară în care părinții pot redeveni copii la Academia Heidi

Pe 12 septembrie 2019, într-o seară colorată de toamnă, vă așteptăm cu sufletele și ușile larg deschise începând cu ora 18.00! Vacanța de vară rămâne în urmă, septembrie ne invită să ne facem planuri pentru noul an academic!

Ne dorim să pășiți alături de noi în lumea atelierelor de la Academie. Copiii vor rămâne acasă de data aceasta (cu unul dintre părinți, cu bona sau cu bunicii) pentru că această joi seara este numai pentru adulți. Vrem să simțiți și voi, părinții, bucuria de a testa tot ceea ce au trainerii noștri de oferit: cunoștințe, chef de joacă, empatie și respect pentru oameni. Fiecare va (re)descoperi pasiuni și își va da seama ce anume și-ar dori să învețe copilul său pe parcursul anului următor!

Adulții vor putea experimenta Clubul piticilorDezbateri și oratorieGermană prin artăEngleză prin artăLaborator de științeAtelier de gătit și nutrițieMind labAtelier micii IT-iști istețiMișcare creativăSandtray play și Aventuri în aer liber. Vom pune accentul pe jocuri exact ca în cadrul unui curs pentru copii.

Vă oferim timp frumos pentru copilul din voi! Incepand cu ora 18.00 vor porni simultan ateliere fulger de câte 15 minute (Aventuri în aer liber avem de la 19.30), părinții vor primi răspunsuri la întrebările lor și vor experimenta în voie. Ne veți cunoaște sau ne veți revedea la treabă și credem noi că va fi începutul (sau deja continuarea) unei frumoase prietenii!

Absolventul Academiei Heidi este un om(uleț) curajos, vesel, curios și creativ. El nu se teme de situațiile dificile care îi apar în cale, știe să își gestioneze emoțiile și se concentrează să găsească soluții creative, în același timp iubind oamenii și lumea care îl înconjoară. Are respect pentru sine și pentru ceilalți, este empatic și atent. Când îl întâlnești, îți face mare plăcere să povestești cu el.

Deschidem ferestrele către viitor, alături de voi, oameni simpatici care creșteți copii curioși!

Vă așteptăm cu drag!
Echipa Academiei Heidi

P.S.: Înscrierea la eveniment se face lăsându-ne un comentariu cu pasiunile familiei voastre!
P.S. 2: In 16 septembrie începem cursurile! Găsiți programul și vă puteți înscrie copilul pe site!

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top