Playful Parenting din nou cu Otilia Mantelers la Braşov

Vinerea trecută a avut loc conferinţa Vârstele copiilor şi provocările părinţilor, a doua din seria Joc şi Emoţii: Playful Parenting susţinută de Otilia Mantelers la Braşov.

“A fost o experienţă minunată! Prima întâlnire cu Otilia a fost de neuitat. Cu siguranţă voi participa la toate evenimentele viitoare. Mi-a plăcut foarte mult că ne-a pus la dispoziţie o serie de exemple care ne vor rămâne în minte mult timp. Mulţumesc mult pentru toate lucrurile frumoase învăţate!”, ne-a declarat la finalul conferinţei unul dintre participanţi.

Varstele-copiilor-otilia-mantelers-Academia-Heidi15

Atmosfera a fost una foarte caldă şi degajată. Am râs, ne-am emoţionat, ne-am adus aminte şi am fost puşi pe gânduri. Otilia ne-a povestit în cele 3 ore de conferinţă despre cum întâmpinăm situaţiile mai dificile prin care trec copiii noştri, atât de normale pentru etapele lor de dezvoltare. Am vorbit despre cum îi putem ajuta pe copii să se simtă puternici şi să aibă încredere în ei, despre cum gestionăm situaţiile în care cei mici refuză să facă lucruri, despre cum să înţelegem mecanismele creierelor copiilor, despre sexualitate şi despre umorul de baie şi am văzut multe exemple concrete de jocuri care pot fi de maaare folos.

La final, unii dintre participanţi au plecat acasă cu premiile puse la dispoziţie de partenerii evenimentului pentru tombola conferinţei.

Varstele-copiilor-otilia-mantelers-Academia-Heidi04

Iată şi alte impresii după conferinţă:

“Eu sunt foarte încântată de tot ce s-a discutat. Nouă ni se potriveşte acest tip de parenting, chiar ne folosim foarte mult de joc, mă bucur că a discutat şi despre sexualitate, am mai aflat câteva lucruri, deşi eram pe drumul cel bun. Prietenilor le povestesc cu foarte mult entuziasm, cât de frumoase pot fi relaţiile cu copiii noştri dacă încercăm să renunţăm la “lupta pentru putere” şi ne jucăm mai mult cu ei.”

Varstele-copiilor-otilia-mantelers-Academia-Heidi32“După conferinţă, am mers acasă şi i-am povestit soţului situaţiile care se potrivesc copiilor noştri. Vom încerca să găsim aplicabilitate în soluţiile oferite de Otilia şi cred că în acest fel vom îmbunătăţi calitatea relaţiei noastre cu copiii.”

“Multe informaţii utile şi în acelaşi timp o atmosferă relaxantă. Otilia reuşeşte să destindă publicul şi să scoată râsete şi de la “copiii” mai mari, părinţii. Recomand conferinţele din seria asta.”

“Foarte interesant seminarul! Şi dacă iniţial 3 ore mi se păreau o eternitate, la sfârşit aş mai fi stat încă 3 ore pentru mai multe informaţii, idei, conectare… Sigur ne mai vedem!”

“Sunt educatoare şi sunt foarte încântată de această conferinţă. Multe informaţii, cu siguranţă îmi vor folosi în viitor, altele în prezent. Aş recomanda acest tip de conferinţă şi prietenelor mele, care au copii! Vă mulţumesc!”

“A fost o experienţă minunată! Prima întâlnire cu Otilia a fost de neuitat. Cu siguranţă voi participa la toate evenimentele viitoare. Mi-a plăcut foarte mult că ne-a pus la dispoziţie o serie de exemple care ne vor rămâne în minte mult timp. Mulţumesc mult pentru toate lucrurile frumoase învăţate!”

Următoarele evenimente cu Otilia Mantelers la Academia Heidi vor avea loc în toamna acestui an.

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top