Prima ediţie a cursului de diversificare a fost SOLD OUT în doar două zile

Se pare că la Braşov există mult interes în rândul mămicilor şi tăticilor pe tema diversificării hranei bebeluşilor. Locurile disponibile la cursul de diversificare organizat la Academia Heidi şi susţinut de Crina Coliban, s-au epuizat în doar două zile, iar printre participanţii înscrişi, sunt părinţi care vin de la Bucureşti special pentru acest lucru.

Crina e consultant în alăptare şi e foarte pasionată de tot ce ţine de alăptare şi de diversificare. Procesul de diversificare este parte esenţială în munca unui consultant, pentru că mamele ar trebui să cunoască în detaliu beneficiile pe care le aduce alăptarea în tandem cu alimentele solide: de exemplu, cum poate laptele de mamă să diminueze riscul de alergii sau să îmbunătăţească rata de asimilare a substanţelor nutritive.

Crina studiază la Vanderbilt University “Health, Nutrition and Lifestyle” cu Jamie Pope (Master’s of Science degree in Nutrition).

Următoarea ediţie a cursului de diversificare de la Academia Heidi va avea loc miercuri, 16 aprilie. Detalii şi înscrieri aici.

Academia-Heidi-curs-diversificare-crina-coliban-04

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top