Prima întâlnire a grupului de suport Babywearing Braşov de la Academia Heidi

Azi am inaugurat la Academia Heidi seria de întâlniri din cadrul unui nou grup de suport pentru părinţi! De data aceasta, cei interesaţi de subiectul purtării bebeluşilor şi a copilaşilor mici au un loc unde pot afla cele mai prietenoase informaţii pe această temă.

Lauren Manu, lidera grupului Babywearing Braşov, este tare pasionată de babywearing! Îşi poartă cei doi copii de mai bine de 4 ani, ştie să folosească şi să îţi ofere sfaturi despre aproape orice sistem de purtat bebeluşi. De când s-a mutat din USA în Braşov a început să ofere educaţie şi susţinere tuturor celor interesaţi de babywearing.

Tema întâlnirii de azi: Babywearing 101 (Meet the different types of carriers), a fost discutată în două sesiuni, datorită numărului mare de cereri. Mămicile prezente au aflat lucruri specifice legate de opţiunile existente pe piaţă şi au şi putut să le testeze împreună cu bebeluşii lor.

Paula: Mă bucur foarte mult că am participat azi la întâlnirea grupului şi deja m-am înscris pentru întâlnirea de data viitoare, care are un subiect care mă intresează foarte mult pentru că voi naşte chiar în perioada de iarnă. Mi-a plăcut foarte mult de Lauren, de celelalte mămici şi de copilaşii lor pentru că s-a creat o atmosferă foarte plăcută. Am aflat foarte multe informaţii noi şi utile. De când am rămas însărcinată a doua oară mă întreb ce sistem de purtare să îmi iau, ce mi s-ar potrivi atât mie cât şi lui bebe. Încă nu am aflat răspunsul şi poate nici nu-l voi afla până nu voi naşte, sau… cine ştie? Sper să nu lipsesc deloc la următoarele întâlniri.

Sorina: Eu am fost super încântată de întâlnire. Îmi port copilul aproape de la naştere (are un an şi 18 zile acum) şi îmi e drag tare conceptul, aşa că apariţia grupului şi începerea întâlnirilor pentru mine sunt un vis împlinit. Mi-a plăcut că ne-am întâlnit şi că în timp vom reuşi să ne cunoaştem mai bine, noi mămicile purtătoare din Braşov. Pentru Academia Heidi tot respectul, organizare foarte bună şi locaţia superbă. Abia aştept să ne revedem în decembrie : ). Deja m-am înscris!

Întâlnirile Grupului de suport în babywearing Braşov au loc la Academia Heidi în fiecare primă miercuri din lună. Tema sub care se va desfăşura sesiunea din 4 decembrie este: Cold-weather wearing (options for wearing your baby during the winter). Au început înscrierile pentru sesiunea de la ora 10.30-12.00. În caz că se vor ocupa toate cele 12 locuri disponibile, vom organiza o sesiune suplimentară, de la ora 09.00-10.30.

Mai multe detalii despre grup şi despre cum vă puteţi înscrie găsiţi aici.

Vă aşteptăm cu drag!

[gdl_gallery title=”Babywearing Brasov” width=”170″ height=”140″ ]

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top