La Leche League Braşov

Prima întâlnire a grupului de suport în alăptare La Leche League Braşov

La Leche League BraşovAzi am inaugurat la Academia Heidi Grupul de suport în alăptare La Leche League de la Braşov. Mare eveniment, mare! Cum suntem conştienţi de cât de important e suportul de calitate în alăptare, suntem tare mândri să fim parte în acest proiect împreună cu MaryLynne Mountjoy, consultant în alăptare şi lider acreditat de La Leche League International.

Am avut alături de noi azi viitoare mămici care au venit să afle cât mai multe informaţii înainte de naştere, mămici care au născut primul copil şi au experimentat deja satisfacţiile şi provocările alăptării, mămici care în aşteptarea celui de-al doilea copil sunt interesate să aibă o experienţă mai bună la a doua tură de alăptare şi mămici care au deja doi copii şi au auzit multe sfaturi, poveşti şi mituri legate de acest subiect.

Diversitatea a mai constat şi în felul în care au fost aduşi pe lume bebeluşii. Naşteri normale, prin cezariană, normale după prima naştere prin cezariană, la maternitate, în clinici private, acasă. Toate la un loc un cumul de experienţe de împărtăşit şi de luat aminte.

La Leche League BraşovTema pe care a abordat-o Mary Lynne astăzi a fost Avantajele alăptării: beneficii pentru întreaga familie. Trecerea acestora în revistă s-a făcut cu colaborarea mămicilor din grup, prezentarea fiind adeseori presărată de întrebări la care s-a primit răspuns atât din perspectiva La Leche League, cât şi din experienţa participanţilor. Iar cei mici au ajutat din când în când la exemplificare. : )

Noţiunea de consultant în alăptare e una destul de nouă în România. Spre bucuria noastră, la Braşov mămicile au la cine să apeleze la nevoie, existând chiar mai multe nivele de competenţe şi experienţă practică în acest sens. Am povestit azi şi despre persoanele la care se poate apela şi despre cum pot fi ele contactate.

Întâlnirile grupului La Leche League la Academia Heidi au loc în fiecare ultimă vineri din lună, între orele 10:30-12:00. Intrarea e gratuită iar înscrierea se face prin completarea formularului de înscriere de aici. Vă aşteptăm cu drag la următoarea întâlnire care va avea loc vineri, 28 iunie, şi va avea tema: A Breastfed Baby in the Family: Fitting breastfeeding into your family life.

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top