Prof. dr. Florian Colceag revine în ianuarie 2018 la Brașov

“Antrenorul de genii” – prof. dr. Florian Colceag vine la Brașov să ne vorbească despre descoperirea potențialului nativ al copilului și încurajarea lui spre performanță fără stres în 12 ianuarie 2018 la Universitatea Spiru Haret din str. Turnului, nr. 7, ora 13:00.
Conferința este adresată în special cadrelor didacatice din învățământul preșcolar și primar, dar și părinților sau altor persoane interesate.
Prețul unui bilet este 90 lei, cadrele didactice beneficiază de gratuitate cu înscriere pe site-ul ISJ Brașov, în limita a 250 de locuri. Biletele pot fi achiziționate în fiecare sâmbătă de la Teatrul Strada (str. Aurel Vlaicu, nr. 26B, et 2 – fosta scoală 24) si online pe www.iabilet.ro. Detalii și înscrieri la 0721028967.
Pentru buna desfășurare a conferinței, rugăm participanții să fie prezenți în sală cu 20 minute înainte de începerea evenimentului.
Pentru părinții de la Academia Heidi și părinții de la Heidi Cresa Si Gradinita avem un cod de reducere, prețul biletului este 80 ron în loc de 90 de ron.
Ne puteți scrie în privat și vă spunem codul de reducere. Înscrierea se face pe site:
https://www.iabilet.ro/bilete-descoperirea-potentialului-nativ-al-copilului-si-incurajarea-lui-spre-performanta-fara-stres-31485/

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top