Programul lunii ianuarie pentru (viitoare) mămici, (viitori) tătici, bunici, bone, cadre didactice

Şi se pare că începem anul 2013 în mare forţă la Academia Heidi. Oferta e bogată şi programul încărcat pentru cei mari: părinţi şi viitori părinţi, bunici, bone şi cadre didactice. Înscrierile se fac aici.

[divider]

Începem marţi, 8 ianuarie, cu un Curs prenatal Naştecumsimţi, susţinut de Elena Loghin, educator prenatal certificat internaţional. Învăţăm despre ce e normal şi firesc în timpul sarcinii şi al naşterii, despre alăptare şi îngrijirea bebeluşului, etc. Tăticii primesc un atestat de puericultură (pentru 10 zile de concediu după naştere).
[divider]

Joi, 18 ianuarie, ne distrăm în familie la Seara de jocuri în familie! Cu mic, cu mare, pe alese şi la bunul plac ne jucăm Twister, Mimă și tot felul de jocuri de masă distractive, sub îndrumarea Daianei Colceriu.

[divider]

Sâmbătă, 19 ianuarie, facem un nou pas în dezvoltarea personală pe plan carieristic. Monica Nicolescu ne invită la workshopul de coaching personal Cariera – o călătorie personală în încercarea de a ne găsi jobul ideal pentru fiecare dinte noi.

[divider]

Miercuri, 23 ianuarie, Daiana Colceriu ne povesteşte despre importanţa programului pentru un copil înainte de intrarea în comunitate, în cadrul atelierului:  Copilul de 1-3 ani acasă: Program, rutine, activităţi.

[divider]

În perioada 25-26 ianuarie, Monica Reu şi Jan Peatey, traineri certificaţi ai Center for Nonviolent Communication vor susţine cursul de Comunicare non-violentă pentru cupluri. Pentru că educaţia empatică se învaţă cel mai bine în familie! : )

[divider]

Încheiem luna joi, 31 ianuarie cu membrii de la Clubul Părinţilor Heidi când vom discuta pe tema “Când şi cum le povestim copiilor despre sexualitate şi despre corpul lor”.

[divider]

.
Vă aşteptăm cu drag!
Echipa Academia Heidi

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top