Sâmbăta porților deschise la Academia Heidi – ediția 2018

Pe 15 septembrie 2018, într-o dimineață colorată de toamnă, vă așteptăm cu ușile larg deschise și cu baloane de săpun începând cu ora 9.45! Vacanța de vară rămâne în urmă, septembrie ne invită să ne facem planuri pentru noul an academic, cel de-al șaptelea pentru noi.
 
Ne dorim să pășiți alături de cei mici, dar și de bunici și bone, în lumea atelierelor de la Academie. Bucuria de a testa gratuit tot ceea ce au trainerii noștri de oferit: cunoștințe, chef de joacă, empatie și respect pentru oamenii mici și mari. Fiecare va descoperi pasiuni și își va da seama ce anume își dorește să învețe pe parcursul anului următor!
 
Copiii de peste 3 – 4 ani vor putea experimenta arte marțiale, muzică, germană prin artă, Mind Lab, șah, bune maniere, yoga, laboratorul de știinte, gătit sănătos.
Pentru familiile cu copii de la 10 luni până la 3 ani, avem Clubul piticilor, iar pentru părinți am pregătit oferta de cursuri de toamnă.
 
Vă oferim timp frumos pentru familia voastră. Din 20 în 20 de minute, vor avea loc ateliere fulger, ochii iscoditori îi vor urmări pe instructori la treabă, cei mici vor putea exersa și împreună cu părinții vor primi răspunsuri la întrebările lor. Ne veți cunoaște sau ne veți revedea la treabă și credem noi că va fi începutul (sau deja continuarea) unei frumoase prietenii!
 
Absolventul Academiei Heidi este un om(uleț) curajos, vesel, curios și creativ. El nu se teme de situațiile dificile care îi apar în cale, știe să își gestioneze emoțiile și se concentrează să găsească soluții creative, în același timp iubind oamenii și lumea care îl înconjoară. Are respect pentru sine și pentru ceilalți, este empatic și atent. Când îl întâlnești, îți face mare plăcere să povestești cu el.
 
Deschidem ferestrele către viitor, alături de voi, oameni simpatici care creșteți copii curioși!
 
Vă așteptăm cu drag!
Echipa Academia Heidi
 
P.S.:
Înscrierea la eveniment se face lăsându-ne un comentariu cu vârsta copilului și măcar una din pasiunile familiei voastre!
P.S.2:
Cum a fost anul trecut, puteți să vedeți aici.

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top