Training cu instructorii de la cursurile pentru copii de la Academie

Foarte curând deschidem un nou sezon de cursuri și ateliere pentru copii la Academia Heidi din Brașov. Și pentru că vrem să ținem cât mai sus standardele de calitate la care livrăm aceste cursuri și ateliere, că doar nu degeaba suntem cel mai mare centru de învățare dedicat familiei din Brașov, am bifat deja întâlnirea periodică cu instructorii noștri.

Într-o atmosferă caldă și relaxată, Daiana Colceriu, sufletul și coordonatoarea Academiei Heidi, ne-a adus din nou aminte care e misiunea noastră și ce mai putem face fiecare la cursurile pe care le ține pentru a fi pe direcție. Am propus soluții la unele situații pe care le-am întâlnit sezonul trecut, am stabilit reguli noi, ne-am jucat, am râs și ne-am încărcat bateriile pentru un nou start!

Sâmbătă, 9 septembrie, ne vedem cu toții iar la Dimineața porților deschise , când cei ce ne vor trece pragul, părinți, bunici și copii vor putea asista și participa la demonstrații scurte la aproape toate cursurile și atelierele pentru copii din oferta Academiei Heidi pentru sezonul 2017-2018.

Vă așteptăm cu drag!
Echipa Academia Heidi

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top