Vernisajul expoziţiei Art for Kids

Marți, 29 octombrie 2013, la Academia Heidi, a avut loc vernisajul primei expoziții de artă destinată copiilor, Art for Kids. Într-o atmosferă caldă, plină de copilărie şi de bucurie, vizitatorii mici şi mari au putut admira cele 21 de tablouri ale Esterei Oşorhan, care vor rămâne expuse pentru public următoarele două săptămâni şi s-au putut delecta cu gustărici dulci raw vegane şi cu lapte de migdale!

Expoziția Art for Kids este o oportunitate extraordinară de a-i ajuta pe copii să înțeleagă arta și modul în care aceasta parcurge traseul de la artist la beneficiar. Tablourile pot fi ușor înțelese de copii deoarece conțin elemente cunoscute de către aceștia, chiar dacă sunt reprezentate într-o manieră artistică. Girafe, elefanți, zâne, norișori și curcubee sau baloane colorate abia așteaptă să se mute pe pereții camerelor de copii.

Pe lângă tablourile pictate ce pot fi achiziţionate, cei interesaţi mai pot comanda tablourile în format printat şi înrămat sau post carduri în format 10x15cm.

Un tablou print costă: 80 ron şi poate fi comandat la Academia Heidi sau la adresa de email [email protected] Durata execuţiei printului şi a înrămării e în jur de 5 zile lucrătoare.

Un post card costă: 10 ron.

Preţul unui tablou pictat e în jur de 100 euro.

Expoziţia e deschisă publicului în perioada 30 octombrie-13 noiembrie, în fiecare zi de luni până vineri în intervalul orar 12.00-18.00.

[gdl_gallery title=”Art for Kids” width=”160″ height=”140″ ]

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top